Сирні галушки-кльоцки

Автор: richinna 8 Декабря 2016
Сирні галушки-кльоцки
Найніжніші галушки,що більше схожі на кльоцки, які просто тануть ... та дуже смачні і легкі на шлунок.
Взагалі, спочатку мали бути солодкі ліниві вареники але як завжди, все кординально змінилося в процесі приготування, бо на столі лежало дві очищені цибулини...)))

Потрібно:

  • Сир кисломолочний 600 г
  • Яйце куряче 2 шт.
  • Манна крупа 2 ст. л.
  • Борошно пшеничне 2-3 ст. л.
  • Цукор 1/2 ч.л.
  • Сіль 2 ч.л.
  • Кріп 1-2 ст. л.
  • Перець чорний мелений
  • Сало свіже 100-150 г
  • Цибуля ріпчаста 2 шт.
Поставити велику  широку каструлю з водою на окріп, підсолити. 
Кисломолочний сир, яйця, кріп, манку і спеції загрузити в блендер. Перетерти до однорідної маси та додати борошно, ще раз перебити. залишити на 5 хвилин.
Сало і цибулю порізати кубиком.
Сало трохи розтопити на сковороді і додати цибулю, приправити і смажити до бажаного смаку.
В кип'ячий окріп через тертушку (в мене спеціальна для кльоцків) або маленькою ложечкою викласти тісто.
Готуються такі сирні кльоцки одну хвилину. Їх краще варити порціями в 2-3 етапи. 
Діставати сирні галушки з каструлі ситом і як тільки стече вода, одразу викидати до зажарки.
Декілька раз підкинути сирні галушки-кльоцки з зажаркою та подавати гарячими зі сметаною. 
Лишній раз не вимішувати, бо сирні галушки-кльоцки дуже ніжні. 



Смачного!
35

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
konfairy 8 Декабря 2016
# 0

Иннушик, вот у тебя так все легко и просто!Вижу и понимаю, что очень вкусно, но повторить не смогу!  Надо потренироваться на половине порции ложкой быстро их выкладывать

richinna 8 Декабря 2016
# 0

Возле кастрюли с кипящей водой ставишь миску с тестом и мисочку с холодной водой, тесто жидкое как домашняя сметана))) окунаешь ложечку ЧАЙНУЮ в холодную воду, берешь тесто и в кастрюлю Опять ложечку в воду холодную, в тесто и в кастрюлю... Это быстро делается, главное чтоб кастрюля была широкой! 

Или возьми одинарную буряковую терку, переверни ее острой стороной над кипятком и силиконовой лопаткой втирай

konfairy 8 Декабря 2016
# 0

Я ложкой попробую! Не получится — замешу в оладушки!

richinna 8 Декабря 2016
# 0

Что там может не получится?

konfairy 8 Декабря 2016
# 0

Ха! Я себя знаю!

gutka 8 Декабря 2016
# 0

Смачно, на фото видно, що кльоцкі дуже ніжні.

richinna 8 Декабря 2016
# 0

Так і є, ніжні і повітряні 

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014