Хрусткі цибулеві кільця з духовки

Автор: richinna 24 Марта 2013
Хрусткі цибулеві кільця з духовки

Зазвичай цибулеві кільця смажать у фритюрі, але такий спосіб цибулевих колечок мені подобається більше завдяки малій кількості жиру,простоти в приготуванні та хрусткої скоринки.
А до пива?)))

Переводчик  Если Вы желаете прочесть текст на родном языке, воспользуйтесь переводчиком!

Цибуля(довга) 1-2шт.
Паніровочні сухарі 1-2 склянки
Спеції або хлібна заправка
Яйце(можна тільки білок) 1-2шт.
Крохмаль
олія для змащення

Цибулю порізати кільцями шириною 4-5мм та обережно розібрати.


Кільця замочити в 1-2 ст.л. оцту,солі,цукрі та перцю на 10 хвилин.
Дістати і просушити.

Сухарі висипати в пакетик, додати  хлібну заправку або улюблені спеції.

 

 

 

 

 

 

 

 

Перемішати.

Яйце збити з крохмалем, щоб вийшов не дуже густий кляр.



Окунати кільця цибулі спочатку в кляр, а потім в пакет з сухарями.

Дуже часто почала використовувати пакетики для обсипки продуктів. Зручно і чисто на столі)))))))
Закрити пакет і обережно потрусити.




І ще раз зробити те саме!
В кляр і в сухарі!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Деко змастити олією та викласти в один шар цибулеві кільця в паніровці та клярі окремо один від одного. 

 

В розігріту духовку(аерогриль) до 260град. покласти цибулеві кільця і запікати 5-7хвилин.


Зразу подавати до столу! 







Смачного!

155

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
JulieSummers 24 Марта 2013
# 0

richinna 24 Марта 2013
# 0

Zmeychka 24 Марта 2013
# 0

Под пивко точно в самый раз! Маникюр как раз под стать погоде!

richinna 24 Марта 2013
# 0

Marsella 26 Марта 2013
# 0

Який манікюр, Інна, так і цибуля смачіша!

richinna 26 Марта 2013
# 0

))))))))))))

forum 24 Марта 2013
# 0

Зазвичай цибулеві кільця вдома не жарять.... цю закуску готують в кафе, пабах, де подають пиво..... Звичайно такі кільця краще робити в духовці, але на жаль.... ми не маємо на це часу.... це експрес закуска, яку люди не привикли чекати)) Дякую, Інночко.... Завжди радують блюда, які пов*язані з пивом....

richinna 24 Марта 2013
# 0

це як раз домашній вариант, якщо дома п'ють пиво
Верніше, чоловіки п'ють пиво- а жінки їм кільця з пилу-жару
Твої жінці пощастить більше,ти їй будеш подавати

forum 24 Марта 2013
# 0

а вона значить пити?.... дякую, розсмішила)))

julinka 27 Марта 2013
# 0

я бы похрумтела

JuryZubko 29 Марта 2013
# 0

Апетитні штуки вийшли. Шкода. що миттєво скінчились !

gj156 30 Марта 2013
# 0

До вчерашнего дня я обжаривала кольца лука на сковороде. Сегодня попробовала в духовке.  Намного лучше, не так жирно. Спасибо!!! 

richinna 30 Марта 2013
# -1

Очень рада, что такой способ Вам понравился больше!

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014