Голубці м'ясні з овочами

Автор: richinna 23 Октября 2016
Голубці м'ясні з овочами
Соковиті та ніжні голубці з м'ясо-овочевою начинкою та ароматною ноткою айви. 
Це дуже смачно і ароматно! 
Чому айва? Тому що,вона перебиває запах вареної капусти і сусіди не вкурсі,що у Вас сьогодня голубці))) Спробуйте,рекомендую!

Потрібно:

  • Листя маленької капусти ошпарене
  • Свинний фарш 500 г
  • Картопля (сира) 250 г
  • Морква 50 г
  • Цибуля ріпчаста 100 г
  • Цибуля порей 50 г
  • Сіль,перець за смаком
  • Айва свіжа 1/2 шт.
Листя капусти парити в окропі з додаванням харчової соди (на 2 л окропу 1/2 ч.л. соди) Спочатку потрібно закип'ятити воду та погасити в окропі соду,після цього занурити капусту та парити до прозорості (не переварити!) Сода також приглушить запах вареної капусти)))
М'ясний фарш (жирний) посолити і поперчити, додати подрібнену ріпчасту цибулю та вимішати.
На тертушці з великими вічками потерти картоплю та моркву.
Все добре вимішати з свинним фаршем.
Мілко прізати до фаршу на голубці цибулю-порей.
З листя капусти зрізати огрубілу частину,в мене капуста-міні,розміром  великих яблук)))  Викласти на листя 1/2 ст.л. овоче-м'ясного фаршу.
Та гарно і щільно скрутити голубці,кінці не загортати всередину.
На дно каструлі мультиварки викласти залишки листя та тонко порізати айву.
Зверху щільно скласти голубці.
Знову накрити листям та шаром айви.

Для заливки голубців:

  • Томатний сік 250 мл
  • Вода 500 мл
  • Сметана 3 ст. л.
  • Цукор 1 ч.л.
  • Сіль 1/2 ч.л.
  • Перець чорний мелений 1/3 ч.л.
  • Мускатний горіх 1/2 ч.л.
Розмішати томатний сік зі сметаною,додати воду та спеції, розмішати.
Залити заливкою голубці та включити програму "тушкування" 1 година.
Подавати м'ясо-овочеві голубці,традиційно зі сметаною. 







Смачного!
Для конкурсу від ТМ "Жменька"
45

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
Ксюша 24 Октября 2016
# 0

Які смачненькі голубчики 

richinna 24 Октября 2016
# 0

дякую!

Oksana_sadova 24 Октября 2016
# 0

Дуже апетитні голубці, з айвою  це для мене новинка, такі ще не пробувала

richinna 24 Октября 2016
# 0

варто спробувати я тепер голубці готую тільки тоді,коли є айва дуже цікавий смак і моїм смакує

Zmeychka 24 Октября 2016
# 0

Много вариантов приготовления голубцов перепробовала, но солидарна с Оксаной — айва в голубцах и для меня в новинку 

Очень интересно попробовать! Спасибо, Иннусик!

richinna 25 Октября 2016
# 0

На здоровье,Янусик! Этот секрет я позаимствовала у долмы(голубцы в виноградных листьях) мне пришелся по вкусу надеюсь и Вам,девченки будет смаковать,жду отчет

Ксюша 25 Октября 2016
# 0

Ну усьо, чоловік побачив рецепт, тепер вимагає голубці 

richinna 26 Октября 2016
# 0

то скільки того діла?

konfairy 27 Октября 2016
# 0

Классные мини-голубчики! И ещё ты говорила, что капуста любит мускатный орех — с ним теперь и готовлю. А мне нравится, что в фарше порей — он нежней  по-моему!

richinna 27 Октября 2016
# 0

Конечно,Дорогая! И тут я его тоже добавила,в заливку

konfairy 27 Октября 2016
# 0

Мне твоя закрутка очень понравилась! Так просто, и капуста большая не нужна (у меня в этом году капуста, как в супермаркете импортные яблоки). Идея просто супер!

richinna 27 Октября 2016
# 0

Я такую капусту на рынке купила по 1,5 за кг, а большая по 5 грн. Так что я затарилась)))))) ждите еще рецепты с мини-капусты))))) А закрутка без заморочек и все держится, и не вываливается, и сочно))), главное,плотно скрутить

gutka 27 Октября 2016
# 0

Чудові голубіц, з айвою — цікаво спробувати, тільки не бачила у нас її в продажі.

richinna 27 Октября 2016
# 0

за айвою треба дивитися на ринку в бабок,у нас теж особо не продають на кг,так..купка в бабушок з 3-5 шт.))))

gutka 28 Октября 2016
# 0

у мене сусіди через пліт, мають два деревця айви, пригадую за всі роки (а ми живемо тут з 2001 року) тільки один раз бачила там врожай....

konfairy 28 Октября 2016
# 0

Я купляю айву японську (хеномелес), тільки вона кислувата, треба обережно з нею. Цвіте навесні дуже рано, а у вересні ії багато продають. Варила навіть джем з неі, дуже незвичайний смак.

lakshmi 13 Ноября 2016
# 0

Какие голубчики, просто прелесть! С айвой тоже блюда готовлю и в овощи добавляю, а вот мини-капусты у нас нет.

richinna 13 Ноября 2016
# 0

я случайно в этом году попала на крошку такую и прикупила для таких случаев

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ИНТЕРВЬЮ СО ЗВЕЗДАМИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

баклажаны баклажаны с сыром баклажаны с фаршем в духовке блюда из свеклы бутерброд видео видео рецепт видео рецепты видеорецепт вкусно грибы жареная картошка жареные баклажаны жареные кабачки завтрак закуска запеканка запеканка из кабачков запеканка из куриной печени из кабачков из свеклы кабачек кабачки кабачки в духовке кабачки под сыром кабачки рецепты кабачковая запеканка кабачок капуста картофельная лепешка картошка котлеты коул слоу куриная грудка куриная печень куриное филе курица курка молодая капуста овочі овощи огурцы омлет печень помидоры редис рецепт рецепты из свеклы рулет из лаваша с сыром рыба салат салат из свеклы салат коул слоу салат со свеклой свекла свиний стейк сендвич синие стейк стейк из свинины стейк на ксточц суп сэндвич сэндвич с яйцами твердый сыр хот дог хот-дог чиабатта шампиньоны яичница

ПРАЗДНИЧНЫЕ БЛЮДА

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014