Матіас (оселедець) у маринаді з морквою та цибулею

Автор: gutka 4 Января 2017
Матіас (оселедець) у маринаді з морквою та цибулею
Хочу поділитись з Вами рецептом маринаду для оселедців. Щороку  готую свій  улюблений  рецепт.  Риба виходить, на мій смак, дуже смачна. Плюс, якщо готуєтесь до прийому гостей чи святкового обіду/вечері, готувати її слід напередодні,  щонайменше 24 години, а краще за дві доби. А потім дістати баночку з холодильника і викласти на порційні тарілки. Або взяти баночку зі собою в гості.

Ингредиенты

  • філе оселедця (матіас) 500 г.
  • цибуля ріпчаста 1 шт.
  • цибуля червона 1 шт.
  • морква середнього розміру 1 шт.
  • Для маринаду:
  • вода 250 мл.
  • цукор 150 г
  • лавровий лист 1-2 шт.
  • гвоздика 1 шт.
  • перець духм'яний горошок 6-7 шт.
  • оцет 9% 100 мл.
Для приготування купую філе оселедця Матіас ТМ Санта Бремор, все що купувала інше, робила свій домашній - мені не сподобалось.
Готую цю страву тільки раз в рік, на пісну вечерю.
  
Моркву і цибулю нарізати півкільцями.

Приготувати маринад:
- коли вода закипить додати цукор, духм'яний перець, гвоздику і лавровий лист, довести до кипіння, зняти з вогню і додати порізані цибулю і моркву;

- коли маринад повністю охолоне наливаємо оцет, перемішуємо;

- філе оселедця нарізаємо на рівні шматочки і додаємо в маринад з овочами;

- перекласти оселедці у скляні банки і відправити в холодильник мінімум на 24 години, а краще на 2 доби;
Так оселедець може зберігатися до 2-3 тижнів; червона цибуля надає маринаду гарного кольору;

- оселедець подавати до столу разом з цибулею і морквою, а зверху полити ложкою ароматної нерафінованої соняшникової олії, неодмінно приготуйте і спробуйте!

Смачного!
30

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
Oksana_sadova 4 Января 2017
# 0

Роблю подібний маринад в мене тільки пропорції інші та без морквиhttp://www.chef.com.ua/recepty/Zakuski/marinad-dlya-oseledcya-9424.html#.WG0A6FK7oaI. Дійсно дуже смачно виходить

gutka 4 Января 2017
# 0

Ні не подібний, тут якраз саме головне пропорції, інші пропорції — інший смак ))) у тебе на 500 мл води — одна чайна ложка цукру, а у мене лише на 250 мл —  150 грам! і оцту 100 мл. — тому смак зовсім інший.

Oksana_sadova 4 Января 2017
# 0

Катя, я подібний мала на увазі по складу інгредієнтів

Zmeychka 4 Января 2017
# 0

Очень красиво смотрится!  Сохраню для свекрови — она у меня большая любительница поколдовать с маринадами для рыбы.

gutka 4 Января 2017
# +1

так, гарно зверху пов'язати шматочок тканини і готово, наприклад з цією баночкою(що на головій) піду цього року в гості, а це з фото з мого фотоархіву:

richinna 4 Января 2017
# 0

Zmeychka 5 Января 2017
# 0

Очень аппетитно выглядит!

richinna 4 Января 2017
# 0

Останім часом полюбила гострі і солодкі маринади,як в помідорах так і в огірках і т.д. в овочах,короче. Яїх називаю польськими. Спробую і на оселедцях,дякую!

gutka 4 Января 2017
# 0

саме так, цей рецепт має польське походження 

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

kulzames авокадо бефстроганов блюда из курицы булгур быстрый рецепт в духовке видео рецепт видео рецепты видеорецепт вкусно вкусный ужин вкусняшка волшебная еда всегда вкусно второе блюдо вторые блюда выпечка готовим с детьми грузинская кухня десерт диетические блюда домашние рецепты домашняя выпечка дрожжевое тесто еда завтрак заготовки на зиму закуска закуски запеканка запеченный картофель здоровая еда зож кавказская кухня как приготовить калина капуста картофель котлеты кулзамес кулинария кулинарный замес куриная печень курица мясные блюда мікрогрін несладкая выпечка новогодние рецепты новогодний рецепт обед оладушки оладьи пирог пирог с мясом пироги праздничный стол простые рецепты рецепт рецепт в духовке рецепт з фото рецепт українською рецепты рецепты из курицы салат соус тунец тыква ужин что приготовить
Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014