Макарони з молодими кабачками і м'ясом

Автор: gutka 24 Мая 2018
Макарони з молодими кабачками і м'ясом
Зазвичай чекаю на свій урожай кабачків і цукіні, а цього року у нас така посуха, що навіть незнаю чи взагалі матиму свої. Тож ціна на ринку доступна, придбала декілька для приготування на обід однієї з улюблених страв: пасти з молодими кабачками та м'ясним фаршем. Просто, швидко й смачно!

Ингредиенты

  • макарони з твердих сортів пшениці 150 г.
  • фарш свинний 200 г.
  • кабачок (не великий) 1-2 шт.
  • олія/смалець для смаження 1 ст. л.
  • часник 1-2 зубчики
  • сіль і перець до смаку
  • вершки/сметана домашня 80 мл.
  • олія оливкова 1 ст. л.
  • приправи до смаку
У підсоленій воді відварити макарони до стану "al dente".
Кабачок (приблизно 250 грам) порізати невеликими скибочками й слегка обсмажити до м'якості на ложці олії.
Свинний фарш підсмажити на смальці чи олії, постійно помішуючи ложкою щоб не утворились великі грудочки. Додати подрібнений часник, посолити  і приправити до смаку. Я люблю використовувати суміш мелених спецій: гірчиця біла, коріандр, гострий мелений червоний перець, майоран, тмин.
До готового фаршу додати кабачки, сметану, все перемішати й довести до кипіння. 
Насамкінець додати зварені макарони, перемішати, проварити ще півхвилини. Подавати до столу зі свіжою зеленню та овочевим салатом.
Смачного!
24

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
Oksana_sadova 24 Мая 2018
# 0

Цікава страва Я випадково поставила 4, але це звичайно має бути 5.

SvetlanaAnikanova 24 Мая 2018
# +1

Смачна домашня страва.

gutka 26 Мая 2018
# 0

Дякую)))

Ксюша 25 Мая 2018
# +1

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014