Томатно-фруктово-ягідний соус

Автор: richinna 14 Сентября 2014
Томатно-фруктово-ягідний соус
Томатно-фруктовий соус з пряностями та зеленню.
Смакує до риби,птиці та до м'яса.

Для соусу

  • Помідори 1,5 кг
  • Сливи 1 кг
  • Яблука 500 г
  • Кизил(дерен) 500 г
  • Коріандр(мелений) 3 ч.л.
  • Кориця 2 ч.л.
  • Імбир(порошок) 1 ч.л.
  • Духмяний перець(мелений) 1 ч.л
  • Паприка(пороок) 1 ч.л.
  • Перцюга 1 шт.
  • Петрушка 1 пучок
  • Кріп 1 пучок
  • Часник 2 головки
  • Цукор 200 г
  • Сіль 1,5 ст
  • оцет винний 100 мл
Помідори та фрукти порізати,додати ягоди та проварити з цукром 10 хвилин.
Перетерти через сито,додати перцюгу та варити 20 хвилин.
Додати спеції,сіль, та варити ще 10 хвилин.
Зелень помити,часник почистити.
Залишити 5 великих зубчиків чи 10 маленьких,щоб потім вичавити їх на дно банок.
Зелень з часником перебити на блендері.
Півлітрові банки вимити з содою та стерелізувати з кришками. Я використовую пароварку.
В сухі стерелізовані банки вичавити 1-2 зубчики часнику.
До томатно-фруктово-ягідного пюре додати оцет,зелень з часнико та варити ще 10 хвилин.
Викинути перцюгу.
Розлити томатно-фруктовий соус по банкам з часником,закатати та перевернути догори дном.
Вихід біля 2,5 літрів.
Смачного!
70

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
lakshmi 18 Сентября 2014
# 0

Соус замечательный!

Marsella 24 Сентября 2014
# 0

я думала це ікра кабачкова твоя знаменита..

richinna 25 Сентября 2014
# 0

наверное буду я в этом году без икры

Marsella 26 Сентября 2014
# 0

Кабачки не уродились??

richinna 26 Сентября 2014
# 0

Уродились! Иннусичка разленилась

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014