Гірчиця з цілими зернами

Автор: richinna 15 Июня 2016
Гірчиця з цілими зернами
Досить солодка та крепка гірчиця з цілими зернами. Вона солодша ніж медово-фруктова гірчиця, але теж цікава на смак.

Потрібно:

  • Насіння гірчиці 20 г
  • Гірчиця( порошок) 4 ст. л.
  • Цукор 4 ч.л.
  • Оцет яблучний 1 ст. л.
  • Сіль 1/2 ч.л.
  • Олія 1 ч.л.
  • Вода(окріп) 100-150 мл
  • Мускатний горіх на кінчику ножа
Зерна гірчиці потрібно залити 1 ст.л оцету на 2 ст.л. холодної води. 
Закрити та залишити на 2-3 дня в холодильнику,щоб зерна набрякли.
До гірчичного порошку додати цукор та сіль.
Додати мускатний горіх та все добре вимішати.
Залити гірчицю окропом та добре вимішати. Додати олію. 
Густоту гірчиці регулювати водою 
Гірчиця має бути рідшою за звичайну гірчицю.
Додати до гірчиці підготовлені зерна разом з рідиною,якщо залишиться,все перемішати.
Вилити гірчицю з цілими зернами в суху баночку з кришкою та залишити на одну добу при кімнатній температурі і на дві доби в холодильнику. 
Зберігати в холодильнику. 




Смачного!
40

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014