Як смачно зустріти новий 2015 рік Кози?

Автор: Ксюша 28 Декабря 2014
Як смачно зустріти новий 2015 рік Кози?

Багато господинь заздалегідь планують своє святкове новорічне меню, яке, по можливості, повинно відповідати символу наступаючого року. Лише в такому випадку, вважається, він принесе в будинок і всім гостям, які присутні за святковим столом, достаток, щастя та благополуччя.

Наступний 2015 рік відповідно до східного календаря буде роком Дерев'яної зеленої Кози. Які ж страви поставити на стіл, щоб умилостивити та розташувати до себе милу кізоньку? У сервіровці столу потрібно неодмінно використовувати що-небудь дерев'яне: підставки, ложки, кільця для серветок або розписні підноси. Що ж стосується святкової їжі, то тут потрібно орієнтуватися на те, що саме любить привередлива коза. Тому різна зелень, овочі, фрукти, хліба, булочки та печива на святковому столі будуть дуже доречні.

Смачні баклажани

Ці чудові Баклажани по-східному, прикрашені помідорами і зеленю, абсолютно точно відповідають смаку кізоньки. А ваші гості будуть просто в захваті від такої апетитної та смачної закуски!

Вітамінний салатик

А цей ароматний і свіжий Овочевий салат «Гурман» з огірками, помідорами, зеленими оливками та маринованими печерицями, заправлений сметанкою, так нагадує про далеку весну. І закінчиться на вашому столі він гарантовано одним з перших. Ризикнете його приготувати?

Шашлик для кізоньки

Такі оригінальні Баклажанні шашлички з сиром фетою та помідорами черрі викличуть просто бурю захоплення у всіх присутніх за столом, та й господарку майбутнього року абсолютно не образять.

Ніжні солодкі пиріжки

Як відомо, коза дуже любить яблука. Тому ці оригінальні та візерункові Яблучні пироги з листкового тіста з корицею відмінно прикрасять ваш стіл у новорічну ніч. І крім того, що вони дуже привабливо виглядають, за смаком вони теж просто приголомшливі!

Булочки закусочні

А ще дуже до речі на святковому столі виглядатимуть такі смачні бездріжджові Булочки з сюрпризом з додаванням твердого сиру, геркулесових пластівців та печериць. Здивуйте своїх гостей такою незвичайною смакотою!

Нехай майбутній Рік Кози, яка відрізняється доброзичливим і миролюбним характером, принесе у ваш будинок тільки спокій і умиротворення. З Новим Роком, з новим щастям!

40

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

баклажаны баклажаны с сыром баклажаны с фаршем баклажаны с фаршем в духовке блюда из курицы блюда из свеклы буряк видео видео рецепт видео рецепты видеорецепт вкусно грибы жареная картошка жареные баклажаны жареные кабачки завтрак закуска запеканка запеканка из кабачков запеканка из куриной печени из кабачков из свеклы кабачек кабачки кабачки в духовке кабачки под сыром кабачки рецепты кабачковая запеканка кабачок капуста картофельная лепешка картошка котлеты куриная грудка куриная печень куриное филе курица курка лаваш молодая капуста овочі огурцы омлет омлет с кабачками печень помидоры редис рецепт рецепты из свеклы рулет из лаваша рулет из лаваша с сыром рыба салат салат из буряка салат из свеклы салат со свеклой свекла сендвич синие суп сэндвич сэндвич с яйцами твердый сыр тыква хот дог хот-дог чиабатта шампиньоны яичница
Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014