Пиріжки з гарбузовою начинкою (солоною)

Автор: richinna 10 Апреля 2016
Пиріжки з гарбузовою начинкою (солоною)
Солона начинка з гарбуза, цікава на смак і нагадує начинку з капусти і моркви. 
Дуже смачна начинка і готується швидше ніж начинка з капусти,а якщо ще використати швидке дріжджове тісто для смажених пиріжків..
та поки вариться перша страва... 
пиріжки з гарбузовою начинкою встигають до столу замість хліба.

Потрібно:

  • Гарбуз 400 г
  • Цибуля 1 шт.
  • Часник 3 зубч.
  • Коріандр мелений 1/2 ч.л.
  • Мускатний горіх 1/4 ч.л.
  • Сіль,чорний перець за смаком
  • Олія 2 ст.л.
Гарбуз 500 г  почистити і порізати на мілкий кубик, теж зробити з цибулею. 
На олії смажити цибулю до прозорості, додати коріандр, мускатний горіх, сіль та перець, перемішати і прогріти 1 хвилину, щоб спеції розкрилися.
Додати гарбуз і накрити сковороду кришкою.


Тушкувати гарбуз з цибулею під кришкою 5-10 хвилин. Перемішати.
Як тільки гарбуз стане м'яким,додати подрібнений часник,перемішати і вимкнути. 
Остудити начинку.
Доки остигає гарбузова начинка для смажених пиріжків,приготуйте ідеальне швидке дріжджове тісто
В мене 1/2 порції тіста.

На тісто викладати солону начинку з гарбуза.
Формувати пиріжки,як Вам подобається.
В мене сьогодня трикутні пиріжки.
Розігріти сковороду,змастити олією і смажити пиріжки з гарбузом на повільному вогні з малою кількістю олії.
Смакують пиріжки з солоним гарбузом і теплими і холодними.
Тепер часто буду готувати гарбузову начинку для пиріжків. Дуже смачні пиріжки. 








Смачного!
45

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
gutka 10 Апреля 2016
# 0

Апетитні пиріжечки)

richinna 10 Апреля 2016
# 0

Дякую,Катя!

konfairy 10 Апреля 2016
# 0

Дуже ароматна начинка! Після твоїх гарбузових скібочек з часником у мене всі дуже полюбляють солоний гарбуз. Навіть більше ніж солодкий.Гарні трикутнички!

richinna 11 Апреля 2016
# 0

Тоді і така начинка для пиріжків буде Вам до вподоби!

Ксюша 10 Апреля 2016
# 0

Які гарненькі 

richinna 11 Апреля 2016
# 0

Дякую,Ксюша!

konfairy 12 Апреля 2016
# 0

Іннуш, скажи, чому  "з малою кількістю олії"? 

richinna 12 Апреля 2016
# 0

ну это,чтоб не очень жирно было))) это тесто прекрасно "печется" на сковороде на малюсеньком огне с маленьким количеством масла,если сковорода тефлоновым или керамическим покрытием(у меня керамика)

Zmeychka 13 Апреля 2016
# 0

Такие аппетитные! У нас по тыкве только я "страдаю" последнее время 

richinna 14 Апреля 2016
# 0

Они не поймут,что это тыква моя дочь,закрытыми глазами сказала что пирожки с капустой)))а когда открыла глаза сказала "капуста и много морковки")))))))

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ИНТЕРВЬЮ СО ЗВЕЗДАМИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

баклажаны баклажаны с сыром баклажаны с фаршем в духовке блюда из свеклы бутерброд видео видео рецепт видео рецепты видеорецепт вкусно грибы жареная картошка жареные баклажаны жареные кабачки завтрак закуска запеканка запеканка из кабачков запеканка из куриной печени из кабачков из свеклы кабачек кабачки кабачки в духовке кабачки под сыром кабачки рецепты кабачковая запеканка кабачок капуста картофельная лепешка картошка котлеты коул слоу куриная грудка куриная печень куриное филе курица курка молодая капуста овочі овощи огурцы омлет печень помидоры редис рецепт рецепты из свеклы рулет из лаваша с сыром рыба салат салат из свеклы салат коул слоу салат со свеклой свекла свиний стейк сендвич синие стейк стейк из свинины стейк на ксточц суп сэндвич сэндвич с яйцами твердый сыр хот дог хот-дог чиабатта шампиньоны яичница
Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014