Хлібна кишеня на заквасці

Автор: richinna 7 Сентября 2015
Хлібна кишеня на заквасці
Смачні бутерброди в запашному житньо-пшеничному хлібі без дріжджів на заквасці-це смачно,ситно, корисно та по-домашньому.

Особливо подобається дітям! Як вариант бутербродів в школу чи на пікнік,в дорогу...

Для хлібної кишені( 8 шт.):

  • Закваска оновлена 200 г
  • Вода 100 мл
  • Борошно житнє 100 г
  • Борошно пшеничне вищого гат. 180 г
  • Сіль 1 ч.л.
  • Цукор 3 ч.л.
  • Олія 2 ст. л.
Також олія для змащування тіста та кунжут за бажанням.
Житню Закваску викласти в хлібопіч, додати воду, олію, борошно, сіль  і цукор.

Включити програму "дріджджове тісто ".
Спочатку тісто буде липнути.
В кінці замісу можна буде додати ще 1 ч.л. олії.
Житньо-пшеничне тісто для конвертиків має бути м'яким.
Злишити в хлібопічці на 1,5 години щоб тісто підійшло. Воно не має бути аж до верху відерця. 
Розділити житньо-пшеничне тісто на 8 частин.
Кожну частину розкатати в круг  і змастити олією або розтопленим маслом.
Скласти навпіл не вирівнюючи края, залишаючи о,5 см,як на фото.
Знову змастити зверху олією.
Ще раз скласти навпіл не до краю.
Зверху змастити олією чи маслом.
Викласти хлібні кишені на змащений олією пергамент та посипати кунжутом.
Випікати хлібні кишені в духовці 20 хвилин при температурі 200 градусів.
Коли хлібні кишені остинуть,нарізати сир,овочі та домашню ковбасу
Викласти начинку за бажанням в кишені хлібних житньо-пшеничних конвертиків. Можна ще доавати соуси. 






Смачного!
55

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
Bizeshka 7 Сентября 2015
# 0

Дуже смачно!

richinna 7 Сентября 2015
# 0

дякую!

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВОГОДНИЕ РЕЦЕПТЫ 2017

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014