Як обрати спальний матрац?

Василий911 25 Апреля 18:26

Як обрати спальний матрац? Який з них найкраще підійде для комфортного сну? Яка жорсткість потрібна? Які розміри вибрати? Дуже цікавлять відповіді на ці запитання, сподіваюсь на вашу допомогу.

Комментарии (3)
Klaron 25 Апреля 18:27 #

Коли я шукав матрац, мене вразила велика кількість варіантів. Врешті-решт я вибрав латексний матрац. Він відмінно підтримує спину та забезпечує комфортний сон. Приємний бонус - відсутність реакції на рухи партнера. Розмір я вибрав стандартний для себе - 160х200 см. Тепер сон - це справжня насолода!

Koyot 25 Апреля 18:27 #

Я теж обрав латексний матрац, але не відчуваю такої ж суперечності щодо його вибору. Справді, він комфортний, але в мене була проблема з тим, що він трохи нагрівається. Мені було б зручніше, якби він був трохи прохолодніший. Однак загалом, з задоволенням вибрав би його знову.

jideken 25 Апреля 18:27 #

Після довгих пошуків я обрав пінний матрац з гелевим наповнювачем https://interia.com.ua/matrasy/ який замовив в цьому інтернет магазині. Його властивості просто неймовірні! Він ідеально підтримує спину, забезпечуючи рівномірний тиск на всій поверхні. І навіть в спеку він залишається прохолодним завдяки гелевому наповнювачу. 

Розмір 180х200 дозволяє вільно розташуватися під час сну. Я відчуваю себе справжнім королем власного ліжка!

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014