Тонке тісто для піци

Автор: Oksana_sadova 11 Февраля 2018
 Тонке тісто для піци
Інгредієнтів мінімум, тісто готується дуже просто і швидко,воно завжди тонке і хрустке!

Тісто:

  • Тепла кип'ячена вода 100 мл.
  • Дріжджі сухі 1 ч.л.(з гіркою)
  • цукор 1 ч.л.
  • сіль 1/2 ч.л.
  • олія 2 ст. л.
  • борошно 1 склянка
У миску налити теплу воду, всипати дріжджі і цукор. 
Накрити рушником і прибрати в тепле місце на 10 хвилин. Почекати поки з'явиться шапочка з піни. 
Потім додати сіль і олію. 
Борошно всипати потроху і
вимішувати тісто.  Борошна може знадобитися трохи більше, це залежить від борошна. Дивіться, щоб тісто було дуже м'яким і еластичним. 
Тісто скачати в кулю, накрити рушником і прибрати в тепле місце на 20 хвилин. 
Коли тісто підніметься можна з ним працювати.
На присипаній  борошном поверхні розкачуємо тісто.
Викладаємо тісто на присипану форму для випікання  піци. 
На тісто  наносимо будь-який соус (в мене кетчуп).
Готуємо все для начинки. В мене печериці, оливки, болгарський перець та
ковбаска і курячий рулет.
Зверху на тісто викладаємо начинку і 
посипаємо натертим сиром.
Ставимо в духовку розігріту до 170 градусів на 10 хвилин. 
Запікаємо до рум'яної скоринки сиру. 
Смачного!
20

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
SvetlanaAnikanova 11 Февраля 2018
# +2

Теж роблю таке тісто, мені подобається, виходить гарна піца.

Oksana_sadova 11 Февраля 2018
# 0

Дякую!

Ксюша 11 Февраля 2018
# +1

Дякую! Хочу піцу!!!

Oksana_sadova 11 Февраля 2018
# 0

Оксанка,пригощайся

Zmeychka 1 Марта 2018
# +1

И я таким тестом пользуюсь! Мало теста, много начинки — идеальный вариант!

Oksana_sadova 1 Марта 2018
# 0

Дякую,Яна!

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ПРАЗДНИЧНЫЕ БЛЮДА

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014