Салат з сиром Буратта

Автор: richinna 12 Февраля 2019
Салат з сиром Буратта
Божественна насолода в класичному поєднанні ніжної вершкової буратти з помідорами, базиліком і оливковою олією. 

Потрібно на 1 порцію:

  • Сир Буратта 1 шт.
  • Помідора (слива) 2 шт.
  • Мигдальні пластівці 01 шт.
  • Листя базиліку і шпинату
  • Мікрогрін цибулі і горошку
  • Оливкова олія, сіль
На блюдо викладіть шпинат, нарізані помідори, посоліть, прикрасьте пластівцями мигдаля, мікрогріном цибулі і чорною ікрою. 
Викладіть мішечок Буратти і базилік, полийте оливковою олією. 
Мішечок сиру Буратта зав'яжіть мікрогріном горошку. 
Подавайте. 
Смачного!
15

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
SvetlanaAnikanova 12 Февраля 2019
# 0

На жаль не знаю такого сиру, а виглядає дуже красиво.

richinna 13 Февраля 2019
# 0

Це італійський молодий сир з моцарельної групи. Він готується з тогож самого тіста, з якого вариться моцарелла. Спочатку робиться сир строчетелла (ниточки для начинки) які настоюються на вершках, а потім робиться мішечок, який наповнюють строчетеллою. Такий сир зберігається 2-3 дні, тому його майже нереально купити у нас. Я його обов'язково роблю, коли варю моцареллу. Він дуже смачний! 

SvetlanaAnikanova 13 Февраля 2019
# 0

Зрозуміла, дякую.

konfairy 1 Марта 2019
# 0

Все ясно, тоді ми їдемо до тебе! Іннуш, так витончено, це вже висока кухня! 

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014