Гарбузова каша в духовці

Автор: Oksana_sadova 14 Сентября 2016
Гарбузова каша в духовці
Гарбуз дуже корисний. Приготувати мякоть гарбуза можна по-різному: запекти у духовці, зварити кашу чи зупку, можна використовувати як начинку для випічки. Самою популярною є гарбузова каша.

Гарбузова каша приготовлена в духовці виходить смачною та ароматною.Тут можна використовувати різні крупи, фрукти і т.д. Я сьогодні готувала із рисом.

Ингредиенты

  • цукор 1/2 склянки
  • гарбуз(мякоть) 400 г.
  • рис 1/2 склянки
  • родзинки
  • молоко
  • масло за бажанням
Нарізаємо мякоть гарбуза невеликими кубиками та викладаємо у горшочок.
Родзинки миємо, трошки їх просушуємо та викладаємо зверху на гарбуз.
Додаємо цукор.
Додаємо рис.
Наливаємо молоко, так щоб продукти у горщику були покриті.Якщо молоко нежирне, то можна додати ще трошки масла.
Накриваємо горщики, ставимо у розігріту духовку до 170С  на одну годину. Вимикаємо духовку і даємо каші ще настоятися біля години.
Смачного!
35

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
richinna 14 Сентября 2016
# +1

Смакота!

Oksana_sadova 14 Сентября 2016
# 0

Така смачна вийшла 

Ксюша 14 Сентября 2016
# 0

А я тут вирішила 40 днів без цукру жити ))
Замість цукру окрім меда які ще є варіанти, хто зна ?
Хоча я думаю деякі сорти тикви занадто солодкі самі по собі

richinna 14 Сентября 2016
# 0

такий сорт можна без цукру,арабатська 

Ксюша 14 Сентября 2016
# 0


Я саме такі беру ! У мене теж одна така гарбузка чекає на гарну страву 

Oksana_sadova 15 Сентября 2016
# 0

там можна його взагалі не додавати, вона вийшла за рахунок гарбуза досить солодка

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ИНТЕРВЬЮ СО ЗВЕЗДАМИ

ПРАЗДНИЧНЫЕ БЛЮДА

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014