Пиріг з порічками та безе

Автор: gutka 6 Июня 18:27
Пиріг з порічками та безе
Запрошую вас на смачний пиріг з великою кількістю ягід. Ніжне тісто з кислинкою порічки під шапочкою з безе - не пиріг, а пісня! Мені дуже подобається тісто, ідеально підходить для кави чи чаю, особливо влітку. Готувати швидко, легко, я рекомендую!

Ингредиенты

  • масло вершкове 75 г.
  • цукор 65 г.
  • жовтки 3 шт.
  • борошно пшеничне 180 г.
  • розпушувач тіста 1 ч.л.
  • молоко 100 мл.
  • Для безе:
  • білки 3 шт.
  • цукор 3-5 ст. л.
  • крім того:
  • порічки 250-300 г.
  • крохмаль 1 ст. л.
Борошно просіяти з розпушувачем до миски.
Масло, кімнатної температури, стерти з цукром
 і далі по одному додати жовтки.
Поступово, в три прийоми додавати до маси борошно і молоко. Тісто вийде досить густим.
Підготувати форму діаметром 18-20 см., вистелити  папером для випічки. Викласти тісто на дно форми, розрівняти ложкою.

Білки збити з цукром в густу піну.
Порічки звільнити від гілочок, вимити, висушити і перемішати з крохмалем.
Половину ягід викласти на тісто.
Решту перемішати обережно зі збитими білками.
На верх викласти збиті білки з ягодами.
Пиріг випікати при температурі 180 градусів 55-60 хвилин на нижньому рівні духовки, після 25-30 хвилин прикрити безе фольгою й решту часу випікати під нею.
Дати готовому пирогу охолонути і різати на порційні шматки.
Подавати до столу.
Смачного!
30

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
SvetlanaAnikanova 6 Июня 22:32
# 0

Справжній літній пиріг, дуже смачно виглядає.

gutka 7 Июня 08:21
# 0

дякую))

gutka 7 Июня 15:10
# 0

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

бисквит бисквит для торта бисквит классический бисквитное тесто ветчина видео рецепт видео рецепты випічка вишня всегда вкусно второе блюдо вторые блюда говядина горячее горячее блюдо десерт десерт с клубникой домашнее печенье заварной крем заготовки на зиму закуска закуски кабачки как вкусно приготовить свиные ребрышки как запечь в рукаве свиные ребрышки капуста картопля картофель кексики конкурс котлеты котлеты с овощами крабовые палочки крем куряче філе мариновані мідії мармуровий пиріг мідії обед огірки оладьи омлет в пароварке оригинальные закуски пароварка печенье пирог пиріг победители полуниця просто готовить простой рецепт редиска рецепт бисквита рецепт з фото рецепт приготовления свиных ребрышек рецепт українською салат салат с клубникой салаты свинина сметана суп сыр твердий сир торт торт бисквитный хинкали шоколадное печенье яйца яйца в пароварке

ПРАЗДНИЧНЫЕ БЛЮДА

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014