Пиріг з порічками та безе

Автор: gutka 6 Июня 2018
Пиріг з порічками та безе
Запрошую вас на смачний пиріг з великою кількістю ягід. Ніжне тісто з кислинкою порічки під шапочкою з безе - не пиріг, а пісня! Мені дуже подобається тісто, ідеально підходить для кави чи чаю, особливо влітку. Готувати швидко, легко, я рекомендую!

Ингредиенты

  • масло вершкове 75 г.
  • цукор 65 г.
  • жовтки 3 шт.
  • борошно пшеничне 180 г.
  • розпушувач тіста 1 ч.л.
  • молоко 100 мл.
  • Для безе:
  • білки 3 шт.
  • цукор 3-5 ст. л.
  • крім того:
  • порічки 250-300 г.
  • крохмаль 1 ст. л.
Борошно просіяти з розпушувачем до миски.
Масло, кімнатної температури, стерти з цукром
 і далі по одному додати жовтки.
Поступово, в три прийоми додавати до маси борошно і молоко. Тісто вийде досить густим.
Підготувати форму діаметром 18-20 см., вистелити  папером для випічки. Викласти тісто на дно форми, розрівняти ложкою.

Білки збити з цукром в густу піну.
Порічки звільнити від гілочок, вимити, висушити і перемішати з крохмалем.
Половину ягід викласти на тісто.
Решту перемішати обережно зі збитими білками.
На верх викласти збиті білки з ягодами.
Пиріг випікати при температурі 180 градусів 55-60 хвилин на нижньому рівні духовки, після 25-30 хвилин прикрити безе фольгою й решту часу випікати під нею.
Дати готовому пирогу охолонути і різати на порційні шматки.
Подавати до столу.
Смачного!
30

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
SvetlanaAnikanova 6 Июня 2018
# 0

Справжній літній пиріг, дуже смачно виглядає.

gutka 7 Июня 2018
# 0

дякую))

gutka 7 Июня 2018
# 0

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ИНТЕРВЬЮ СО ЗВЕЗДАМИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014