Паска

Автор: gutka 2 Мая 2016
 Паска
Пасочки за цим рецептом виходять повітряно-волокнистими, не дуже солодкими (як я люблю), неймовірно пухкими та дуже ароматними, а ще з горішками  та сухофруктами.

Ингредиенты

  • борошно пшеничне 500 г.
  • дріжджі сухі 11 г.
  • цукор 4-6 ст.ложки
  • сіль 0,5 ч.л.
  • яйця курячі 4 шт.
  • молоко 120 мл.
  • масло 100 г.
  • родзинки 50 г.
  • цедра лимона
  • Крім того:
  • жовток
  • ложка молока
  • олія для форм
  • Для глазурі:
  • білок
  • цукрова пудра
  • сік лимона
Всі продукти мають бути кімнатної температури, а молоко теплим. 
Замісити тісто з борошна, солі, цукру, дріжджів, теплого молока, яєць і масла. Тісто виходить досить липким, зручніше робити заміс міксером або в хлібопічці. Далі тісто помістити у велику миску, накрити вологим рушником і залишити в теплому місці на 1-2 годину, щоб тісто підійшло.
Після чого тісто викладіть на поверхню, присипану борошном.  Додайте терту цедру лимона. Додайте родзинки ( різані горіхи) (обсипати борошном). І ще раз ретельно вимісити тісто.
Злегка змастіть форми олією. Розділіть тісто на дві-три частини і викладіть на дно цих форм, розрівнюючи поверхню. Накрийте вологим рушником і залиште підходити в теплому місці.
Тим часом розігрійте духовку до 190 гр. і поставте решітку в нижню третину духовки.
Перед випіканням змастіть пасочки збитим жовтком з ложкою молока.
Випікайте 25 хвилин. Приблизно через 15 хвилин може знадобитися прикрити паски фольгою, щоб не підгоріла верхівка.
Готові паски залиште в формах на 5 хвилин, потім вийміть і повністю вистудіть на решітці.
Для цукрової помадки:
взяти один сирий білок і півсклянки цукрової пудри, білок збивати виделкою і поступово вводити пудру. Пудру додавати поступово — дивіться по консистенції! Саме пудра дасть гладкість глазурі. А для блиску можна додати трішки соку лимону.
Нанесіть помадку на паски. Прикрасити за своєю фантазією.
ЩАСЛИВИХ СВЯТ!!! БЛАГОСЛОВІННЯ ТА РАДОСТІ В КОЖЕН ДІМ!!!
30

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
konfairy 5 Мая 2016
# 0

Какая красота!

gutka 5 Мая 2016
# 0

Спасибо большое)

Zmeychka 8 Мая 2016
# 0

Украшение орехами, сухофруктами и шоколадной крошкой — отличная идея!  Я, кстати, тоже не люблю сладкие паски (уже 5 лет пользуюсь одним рецептом): свекрови они кажутся вообще не сладкими, а муж наоборот просит только такие выпекать!

gutka 8 Мая 2016
# 0

Дякую сердечно))) Я наступну партію всю прикрасила горішками, сухофруктами й насінням гарбуза та соняшника — дуже смачно й святково.

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ИНТЕРВЬЮ СО ЗВЕЗДАМИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

chinese food sango food без глютена без лектинов битые огурцы битые огурцы по китайски блюда из кабачков быстрая закуска быстрые огурцы быстрый в духовке видео рецепт видеорецепт вкусно вкусные огурцы вкусный вкусный рецепт всегда вкусно вторые блюда выпечка выпечка с клубникой грибы десерт еда завтрак закуска закуска из огурцов здоровая еда из кабачков кабачки как приготовить как сделать картофель китайская кухня китайские блюда клубника кулинария маринад для шашлыка мороженое мясной фарш мясо обед перекус пирог пирог с клубникой пирог с ягодами пирожки простой простой пирог простые рецепты рецепт рецепт маринада рецепт пирога рецепты рецепты из картофеля салат салат из битых огурцов салат из огурцов свинина сливочное мороженое сметанный десерт торт торт без выпечки ужин фарш что приготовить что приготовить на ужин шашлык ягодный пирог 拍黄瓜
Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014