Паска

Автор: gutka 2 Мая 2016
 Паска
Пасочки за цим рецептом виходять повітряно-волокнистими, не дуже солодкими (як я люблю), неймовірно пухкими та дуже ароматними, а ще з горішками  та сухофруктами.

Ингредиенты

  • борошно пшеничне 500 г.
  • дріжджі сухі 11 г.
  • цукор 4-6 ст.ложки
  • сіль 0,5 ч.л.
  • яйця курячі 4 шт.
  • молоко 120 мл.
  • масло 100 г.
  • родзинки 50 г.
  • цедра лимона
  • Крім того:
  • жовток
  • ложка молока
  • олія для форм
  • Для глазурі:
  • білок
  • цукрова пудра
  • сік лимона
Всі продукти мають бути кімнатної температури, а молоко теплим. 
Замісити тісто з борошна, солі, цукру, дріжджів, теплого молока, яєць і масла. Тісто виходить досить липким, зручніше робити заміс міксером або в хлібопічці. Далі тісто помістити у велику миску, накрити вологим рушником і залишити в теплому місці на 1-2 годину, щоб тісто підійшло.
Після чого тісто викладіть на поверхню, присипану борошном.  Додайте терту цедру лимона. Додайте родзинки ( різані горіхи) (обсипати борошном). І ще раз ретельно вимісити тісто.
Злегка змастіть форми олією. Розділіть тісто на дві-три частини і викладіть на дно цих форм, розрівнюючи поверхню. Накрийте вологим рушником і залиште підходити в теплому місці.
Тим часом розігрійте духовку до 190 гр. і поставте решітку в нижню третину духовки.
Перед випіканням змастіть пасочки збитим жовтком з ложкою молока.
Випікайте 25 хвилин. Приблизно через 15 хвилин може знадобитися прикрити паски фольгою, щоб не підгоріла верхівка.
Готові паски залиште в формах на 5 хвилин, потім вийміть і повністю вистудіть на решітці.
Для цукрової помадки:
взяти один сирий білок і півсклянки цукрової пудри, білок збивати виделкою і поступово вводити пудру. Пудру додавати поступово — дивіться по консистенції! Саме пудра дасть гладкість глазурі. А для блиску можна додати трішки соку лимону.
Нанесіть помадку на паски. Прикрасити за своєю фантазією.
ЩАСЛИВИХ СВЯТ!!! БЛАГОСЛОВІННЯ ТА РАДОСТІ В КОЖЕН ДІМ!!!
30

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
konfairy 5 Мая 2016
# 0

Какая красота!

gutka 5 Мая 2016
# 0

Спасибо большое)

Zmeychka 8 Мая 2016
# 0

Украшение орехами, сухофруктами и шоколадной крошкой — отличная идея!  Я, кстати, тоже не люблю сладкие паски (уже 5 лет пользуюсь одним рецептом): свекрови они кажутся вообще не сладкими, а муж наоборот просит только такие выпекать!

gutka 8 Мая 2016
# 0

Дякую сердечно))) Я наступну партію всю прикрасила горішками, сухофруктами й насінням гарбуза та соняшника — дуже смачно й святково.

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

recipe sango food арбуз баранина бисквит блюда из курицы блюда из курицы рецепты блюдо болгарский перец брынза в духовке видео рецепт видео-рецепт видеорецепт вкусно всегда вкусно вторые блюда говядина гриль десерт диетические блюда заготовки на зиму закуски здоровая еда из курицы кабачки как приготовить кекс китайская кухня консервация кулинария куриное филе курица курица на сковороде курица рецепт курица с овощами маринованные огурцы маринованные помидоры мясо на сковороде обед овощи овощное рагу овощные закуски песочное печенье печенье пирог помидоры простой рецепт рагу рагу из овощей рассыпчатое печенье рецепт рецепт рагу рецепты рецепты из курицы рулет салат салат из помидоров суп творог торт тушеные овощи ужин фарш фаршированный перец цветная капуста что приготовить из курицы шашлык шоколадная глазурь
Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014