Міні галети зі сирного тіста з полуницею

Автор: gutka 27 Мая 2018
Міні галети зі сирного тіста з полуницею
Вітаю всіх зі святом Святої Трійці!  Нехай Зелені свята принесуть в Ваш дім радість, благодать, здоров'я і щастя.
У мене сьогодні дуже ароматна й дуже смачна випічка з  найулюбленішого сирного тіста й свіжих полуниць. Подавати до столу з вершковим або ванільним морозивом.

Ингредиенты

  • Для сирного тіста:
  • сир домашній жирний 250 г.
  • яйце 1 шт.
  • масло вершкове 150 г.
  • борошно пшеничне 250-300 г.
  • дрібка солі
  • Для начинки:
  • полуниця 800-900 г.
  • крохмаль картопляний 8 ч.л.
  • цукор 8 ч.л.
  • цукрова пудра для подачі
Замісити моє улюблене сирне тісто:  свіжий домашній  сир змішати з яйцем за допомогою виделки.
Масло кімнатної температури руками змішати з просіяним борошном до отримання крихти. Додати сіль.
До борошна з маслом додати сир з яйцем і замісити м'яке, еластичне тісто. Сформувати з тіста кулю, загорнути в пакет і відправити в холодильник на годинку.
Тісто може бути в холоді день чи два (як на мене воно ще й краще!!!), але перед приготуванням за півгодини, потрібно дістати його з холодильника.
Ділимо тісто спочатку на дві рівні частини, а потім кожну ще на чотири (приблизно по 90 г.).
Духовку розігріти до 180-190 градусів.
на фото половина порції
Полуницю вимити, висушити і нарізати на шматочки.
З кожної частини тіста розкачувати коло завтовшки приблизно 3 мм.
В центрі викласти по чайній ложці (без верху) крохмаль, розріняти.
На крохмаль, по колу викласти шматочки полуниці, присипати зверху цукром до смаку.
Краї тіста по колу защипнути.
Викладати міні галети на форму, вистелену папером для випічки. Випікати в духовці приблизно 20 хвилин.
Краї тіста мають гарно підрум'янитись.
Готові галети за бажанням можна притрусити цукровою пудрою. 
Подавати до столу міні пиріжки можна теплими або холодними - однаково смачно)))
25

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
SvetlanaAnikanova 27 Мая 2018
# +1

Яка смакота, а аромат навіть з єкрану чути!

gutka 27 Мая 2018
# 0

Дякую)))

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ИНТЕРВЬЮ СО ЗВЕЗДАМИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

баклажаны на зиму баклажаны с яйцом бананы баранина без глютена блины блюдо из кабачков булочки варочная поверхность видео рецепт видео рецепты видео-рецепт видеорецепт вкусно выпечка выпечка в духовке выпечка сладкая горячее блюдо десерт десерт с клубникой домашние заготовки еда желе завтрак заготовки на зиму закуски здоровая еда интересная заправка к салату как приготовить как приготовить салат из овощей кекс кексы клафути консервация кукуруза кукуруза рецепт кулинария лечо обед овощной салат острый перец рецепты песочное печенье печенье пирог пирог с абрикосами пирог со сливами праздничный салат простой салат простые рецепты рецепт рецепт салата из овощей рецепты салатов рыба салат салат на праздничный стол салат с тмином светлана железняк сладкое сливовый пирог соус соус к мясу соус к рыбе суп сытный завтрак торт торт с желе узбекская кухня хлеб чуррос яблоки
Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014