Крекер цибулевий або/или Луковый крекер

Автор: richinna 8 Января 2014
Крекер цибулевий або/или Луковый крекер

...до пива та не тільки...
Простий рецепт смачного солоного печива чи швидкого крекера з цибулею.

Листкове тісто- 250 г
Цибуля(велика)- 2-3 шт.
Часник 2-3 зубця
Сіль морська(перець по-бажанню)
Французські трави.

Цибулю та часник мілко посікти.

Додати сіль,трави,перемішати і дати цибулі пом'якнути.
Тісто тонко розкатати.
Викласти тісто на деко,деко застелити бумагою.Розкласти щільно цибулю, вдавити її в тісто виделкою,розтягнувши по всьому тісту та порізати на квадратики 3х3 см.
Це я розказала варіант який легший за той що робила я на фото(важко перенести тісто з цибулею на деко).
Випікати в духовці при темп 180 град. до тих пір доки цибуля не зарум'яниться.

Смачного!

100

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
Zmeychka 9 Января 2014
# 0

Классный рецепт: никаких хлопот — и вкуснятина готова!

richinna 9 Января 2014
# 0

Marsella 9 Января 2014
# 0

Я, иногда покупая чипсы, говорю продавцу:

- Мне с цибулей и часником, ак у Инны, и не волнует 

richinna 9 Января 2014
# 0

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ПРАЗДНИЧНЫЕ БЛЮДА

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014