Варіація на тему "Золотий гаманець".

Автор: Юльча 10 Февраля 2013
Варіація на тему \

...  за мотивами роману (тьфу.. рецепту!) "Французський гаманець" від автора-повара Richinna у виконанні Владислава!

Вперше побачивши рецепт від Richinna "Французський гаманець" я одразу ж додала його до свого кулінарного записничка. Така страва не може бути несмачною! Приготувавши "гаманця" (трішки зі змінами у рецепті) уся моя сім'я переконалась, що це дійсно дуже смачно! Дякуємо автору!!! 

Як я казала, наш "гаманець" готувався за мотивами рецепту від Richinna "Французський гаманець", але трішечки зі змінами (сподіваюсь, авторка не образиться).

Отож, у нас були такі інгрідієнти:

- філе куряче (2 шт.);

- 1 велика цибулина;

- тісто листкове;

- сир "російський";

- шампіньйони;

- зелень (кріп, зелена цибуля);

- соєвий соус;

- приправи.

 

Я попередньо порізала філе, відбила молоточном маленькі відбивні та замаринувала із додаванням соєвого соусу та приправ. Далі на кухні хазяйнував синочок (під моїм пильним наглядом :)

Нарізаємо грибочки скибочками да відправляємо на сковорідку смажитись, опісля додаємо до грибів дрібно порізану ріпчасту цибулю. Коли підсмажаться до легенько золотавого кольору - знімаємо з вогню.

Уважно оглядаємо грибочки :)

Частина начинки готова. Далі міленько січемо зелень, натираємо на тертці з великими отворами сир та перемішуємо ось так:

Коли начинка була готова, Владислав взявзя до найулюбленішого інгрідієнта страви - тіста. Вимішувати, на жаль, небуло що, так як тісто було готове, листкове. Зате можна було розкачати тоненько та зайнятися художньою різкую по тісту, чим Влад із задоволенням і зробив:

Не забував періодично посипати мукою дошку, щоб тісто не прилипало!

Владік вирізав "під тарілочку" круги, аби майбутні "гаманці" мали однакові розміри та аккуратний вигляд. Далі все просто, як у рецепті Richinna. Начинку викладаємо на кружечки, заліплюємо краї виделкою (це Владу ну дуже сподобалось!).

Ось такі чудові гаманці-вареники вийшли у Владислава!
Обсмажуємо на сковорідці в олії під кришечкою, на маленькому вогні. Я тільки стали золотаві - викладаємо на паперові серветку, щоб позбавити надлишків олії.

Ось такі "золоті гаманці" приготував Владислав!

Ми дуже вдячні за чудовий рецепт Richinna!

Це надзвичайно смачнюща страва!










 







95

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
julinka 10 Февраля 2013
# +1

Richinna, у тебя появились конкурсенты Владислав умничка!

Юльча 10 Февраля 2013
# +1

Спасибо! А мы не конкуренты! Richinna и многие другие авторы рецептов на этом сайте — наш пример для подражания и кулинарного совершенствования!

richinna 10 Февраля 2013
# +1

Эт точно! Молодцы!Так держать!

Ксюша 10 Февраля 2013
# +1

richinna 10 Февраля 2013
# 0

яж больше пеку, а не жарю

gutta 10 Февраля 2013
# 0

Очень интересный рецептик, надо попробовать.

gutta 10 Февраля 2013
# 0

Забыла спросить, а тесто дрожжевое или нет?

Юльча 10 Февраля 2013
# 0

Бездрожжевое.

richinna 10 Февраля 2013
# +1

А у меня такое:
http://www.chef.com.ua/recepty/konkurs_shchedraya_osen/francuzkij-gamanec-4926.html

forum 10 Февраля 2013
# +2

Владиславу +5... Молодец! Очень аппетитненько получилось))) Вы выбрали хороший пример для подражания)) Спасибо Вам!

richinna 10 Февраля 2013
# 0

ох,ох,ох! я тебя обожаю)))))))

Юльча 10 Февраля 2013
# 0

От меня и Влада огромнеёшее спасибо! Мы будем стараться!

Zmeychka 10 Февраля 2013
# +1

Молодец!  Так увлекательно наблюдать за работой вашего повара на кухне)))

Юльча 10 Февраля 2013
# +1

Я благодарю Richinna! Это она сподвигла нас на кулинаршые подвиги! Дай Бог, и за рецепты других авторов  возмёмся! Просто когда я её рецепт увидела — слюнки не то что потекли...... А когда приготовили с Владиком... Нямка!!!!

richinna 10 Февраля 2013
# +1

Хватит меня благодарить))))))) мне конечно очень приятно, но и Вам спасибо за то, что доверяете моим рецептам и вкусам пользуйтесь на здоровье! грех не гтовить с таким замечательным помощником

forum 10 Февраля 2013
# +1

Скромница ты наша)) Инночка, ты заслужила.... привыкай.. здесь кое кто вырос на твоих рецептах.. помнишь?))..

richinna 10 Февраля 2013
# 0

память у тебя, я тебе скажу не помню

forum 10 Февраля 2013
# 0

я все помню... иногда "к сожалению"))

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ИНТЕРВЬЮ СО ЗВЕЗДАМИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

базилік баклажан блюда из картофеля блюда из курицы бразильская бринза быстрое блюдо выпечка еда проста жульєн завтрак закуска запеканка зелені помідори как приготовить как приготовить запеканку как приготовить отбивные как приготовить палочки из картофеля. картофель как приготовить соус из слив картопля картофель картофель с сыром картофельная запеканка каша консервація котлеты кошинья креветки крокеты куриное филе куриные отбивные курица кіноа лайм макароны морква овочі отбивные отбивные в кляре паста паста с креветками в сливочном соусе паста с сливочным соусом пирог пирожки простой рецепт рататуй-13 рататуй13 рецепт з фото рецепт палочек из картофеля рецепт приготовления отбивных рецепт соуса ткемали рецепт українською рубленные котлеты рукола салат свинина сладкое сніданок соус ткемали сыр сыр. творог тирамису торт торт без выпечки тыква ужин черрі чеснок швидко
Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014