Ароматний пиріг з молодою капустою

Автор: Oksana_sadova 16 Мая 2018
Ароматний пиріг з молодою капустою
Цей пиріг особливо ціниться тим, що не вимагає зайвих зусиль та багато часу на своє приготування.

Ингредиенты

  • кефір 250 мл.
  • олія 30 мл.
  • капуста білокачанна 500 г.
  • яйця 3 шт.
  • цибуля ріпчаста 1 шт.
  • зелень кропу 1/2 пучка
  • зелена цибуля 1 пучок
  • борошно 220 г.
  • сіль та мелений чорний перець за смаком
Яйця збийте з сіллю і перцем, не преставаючи збивати, поступово влийте кефір.
Додайте  борошно і перемішайте. У вас повинно вийти тісто як на оладки.
Цибулину наріжте кубиками  і протушкуйте на маслі.
Капусту промийте, наріжте, перекладіть в глибоку миску, посоліть і злегка вимніть руками.
Додайте нарізані дрібно зелену цибулю і кріп.Також додайте тушковану цибулю  до підготовленої капусти, перемішайте.
Форму для випічки злегка змастіть соняшниковою олією, присипте борошном. Вилийте у форму половину тіста
 потім викладіть начинку,
зверху залийте тістом.
Поставте пиріг в духовку випікатися при 180 градусах (40-60 хвилин).
Смачного!
25

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
konfairy 17 Мая 2018
# 0

Полюбляю все, що з капустою. Особливо пироги. І що цікаво, у кожного свій, не схожий на інший, рецепт! Спробуємо обов'язково.

Oksana_sadova 17 Мая 2018
# 0

Я також дуже люблю пироги з капустою  І кожен раз хочеться якийсь новий приготувати тому в мене рецептів  багато

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

ПРАЗДНИЧНЫЕ БЛЮДА

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014