Коржики з вівсянкою та шоколадом

Автор: Kralova 10 Апреля 2012
Коржики з вівсянкою та шоколадом

Випічка з цільнозернового борошна не тільки смачна і корисна, вона ще й безпечна для фігури! А для нас, дівчаток, це ой як важливо;) 

 

Потрібно:

2+1/4 склянки цільнозернового жорнового пшеничного борошна "Жменька"

1 ч.л. розпушувачу

1/4 ч.л. солі

2/3 склянки цукру

120г. вершкового масла (розм'якшеного)

2 яйця

3 ст.л. меду

1 склянка вівсяних пластівців

50г. подрібненого шоколаду (в ідеалі - шоколадні краплі)




Змішати борошно, сіль і розпушувач.


Масло добре збити з цукром. Додати яйця і мед, перемішати.

Влити яєчну суміш у борошно, перемішати. 

Додати вівсяні пластівці, перемішати. Додати шоколад і знову добре все перемішати.

Форму (у мене 20х30) застелити пергаментом і викласти в неї тісто. Тісто досить круте, тому його треба трамбувати мокрими руками (або ложкою, але мені руками зручніше). Випікати 20хв. при 180С. Трохи олоходити і порізати на кадрати. На сніданок зі склянкою молока - саме те, що треба! Заряд енергії забезпечений! 

65

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
timtatka 10 Апреля 2012
# 0

ЦЕ ПРИКОЛЬНО, СМАЧНО Wink

Kralova 10 Апреля 2012
# 0

Прикольно і смачно — це точно Laughing

lakshmi 10 Апреля 2012
# 0

Вкусно!

Kralova 11 Апреля 2012
# 0

Ліка, дякую! 

# 0

Очень аппетитно!

Kralova 13 Апреля 2012
# 0

Дякую, красотулечка! 

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ИНТЕРВЬЮ СО ЗВЕЗДАМИ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014