Пиріг з капустою

Автор: Tanyouha 10 Ноября 2009
Пиріг з капустою

Дуже смачна, прикольна штучка)))))))))

Нам потрібно:

ДЛЯ ТІСТА:
3 яйця
250 гр майонезу
1 ст. муки
сіль

ДЛЯ НАЧИНКИ:
1 головка капусти
- цибуля (може бути зелена)
- олія
- сіль
З яйця, майонезу, муки і трошки солі розмішуємо тісто,

воно повинно бути як на оладки.

Капусту щинкуємо, трошки перемнути

і додати підтушину цибулку
(або додати просто нарізану зелену
На змащену таску, чи встелену і зверху змащену фольгу
влити і розмастити половину тіста
зверху викласти начинку і залити залишившимся тістом.
І в духовку.
Коли воно трошки пропиклося, я верх змастила збитим яйцем,
або можна самим жовтком.
Готувати до готовності при середній температурі.
Ще щоб пиріг був пишніший можете додати розпушувач до печива
я нажаль його не мала і пиріг получився в мене тоненький,
але дуже смачний.

ПРИЄМНОГО АПЕТИТУ!!!
65

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
Ксюша 10 Ноября 2009
# 0
о! судя по дате на фото, пирог еще не успел остыть вот бы кусочек голосуем
Tanyouha 10 Ноября 2009
# 0
OksanaKlochko 10 Ноября 2009
# 0
Цветную бы так запечь
iron_berry 11 Ноября 2009
# 0
Как интересно, с жидким тестом. До этого только кулебяку делала на дрожжевом тесте. Нужно попробовать так приготовить, дякую за рецепт
Tanyouha 11 Ноября 2009
# +1
Наздоров"ячко
Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ПРАЗДНИЧНЫЕ БЛЮДА

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014