Паста з гарбузом

Автор: richinna 21 Сентября 2016
Паста з гарбузом
Пасту чи макарони можна зробити поживною і смачною завдяки гарбузу. Це дуже швидка і смачна страва, скуштуйте і Ви будете задоволені. 

Потрібно на 4 порції:

  • Паста пенне 400 г
  • Цибуля 1-2 шт.
  • Оливкова олія 1 ст. л.
  • Вершкове масло 1 ст. л.
  • Гарбуз 300 г
  • Часник 3-4 зубч.
  • Свіжий базилік 2-3 ст. л.
  • Сир (пармезан,моцарелла) 100 г
  • Вершки 150 мл.
  • Мускатний горіх(тертий) 1/4 ч.л.
  • Сіль за смаком
Пенне зварити "аль денте", відкласти в сторону.
Гарбуз почистити та натерти на тертушці з великими вічками.
Цибулю порізати мілко та обсмажити на оливковій олії. 
Додати вершкове масло.
Зверху викласти тертий гарбуз та накрити кришкою на 5 хвилин,вогонь повільний.
Перемішати,посолити та приправити мускатним горіхом,гарбуз його любить,тушкувати до м'якості.
Сир натерти на тертушці,базилік і часник подрібнити.
До гарбуза влити вершки,перемішати.
Додати часник,перемішати.
Коли вершки почнуть гуснути,додати сир.
Перемішати. Сиру не має бути багато,щоб гарбуз не став великою грудкою. 
Коли сир розтане,додати пасту, перемішати та прогріти на сковороді пенне з гарбузом.
В кінці приготування додати зелений базилік та перемішати.
Подавати пасту з вершковим гарбузом гарячою на прогрітих тарілках. 








Смачного!
40

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
gutka 22 Сентября 2016
# 0

Смачненько 

richinna 22 Сентября 2016
# 0

Так,це дуже проста і надиво смачна страва Дякую!

konfairy 22 Сентября 2016
# 0

Дуже цінна сирно-гарбузова...соус чі як його.  Це ж можна і на бутерброди, і з м'ясом. 

richinna 22 Сентября 2016
# 0

Женьок,тобі можна все!

konfairy 22 Сентября 2016
# 0

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014