Варшавський яблучник - 2

Автор: Oksana_sadova 18 Января 2017
Варшавський яблучник - 2
На сайті я вже виставляла рецепт цього смачного пляцка http://www.chef.com.ua/recepty/vipechka/varshavskij-yabluchnik-9500.html
Женя ( konfairy ) подала дуже цікаву ідею про горішки  і  я нею скористалася, зменшила кількість кокосової стружки і додала горішки. Вийшло досить смачно і новий смак. Вчора коли пекла цей яблучник в мене появилася ще одна ідея щодо цієї смакоти, але це вже спробую наступного разу і якщо все вийде обовязково поділюся.
Інгредієнти для тіста  залишаються без змін:

  • масло180 г.
  • олія2 ст. л.
  • цукор200 г.
  • жовтки7 шт.
  • білки3 шт.
  • борошно1,5 склянки
  • манка2 ст. л.
  • розпушувач для тіста2 ч.л.
  • какао1 ст. л.
  • крохмаль1 ст. л.
Інгредієнти для кокосового прошарку(із змінами):

  • білки4 шт.
  • лимонна кислота1 щіпка
  • кокосова стружка 40 г.
  • цукор0,5 стакан(-a, -ов)
  • горіхи за смаком
Яблучний прошарок:

  • яблука1 кг.
Помадка:

  • Масло вершкове3 ст. л.
  • Сметана3 ст. л.
  • Цукор3 ст. л.
  • Какао3 ст. л





Вершкове масло з додаванням цукру збиваємо міксером  до повітряного стану та додаємо по одному жовтку продовжуючи збивати. Коли суміш стане гладкою і однорідною, додаємо до неї олію, борошно, просіяне з розпушувачем, манку  і добре перемішуємо. Наприкінці в тісто додаємо збиті білки і  перемішуємо ложкою до однорідної маси. Ділимо тісто на дві рівні частини. В одну частину додаємо какао,
в іншу - крохмаль. Кожну частину добре перемішуємо.
Натираємо яблука на терці.
Білки з лимонною кислотою і цукром збиваємо до стоячих піків, додаємо кокосову стружку, перемішуємо.
Форму (27х18см) викладаємо пекарським папером. На низ даємо темне тісто,
 на нього кокосовий прошарок,
зверху посипаємо горішками,
по ньому акуратно розподіляємо яблука , які перед тим  відтискаємо від  соку , але не від усього) і
зверху дуже акуратно викладаємо світле тісто.
Духовку розігріваємо до 180 градусів, ставимо яблучник і зменшуємо температуру до 170-160 градусів, випікаємо на опції (верх+низ) 50-60 хвилин.
Зверху заливаємо помадкою.
Смачного!
45

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
richinna 18 Января 2017
# +1

Яка смакота!

Oksana_sadova 19 Января 2017
# 0

Це дійсно дуже смачно

gutka 20 Января 2017
# +1

Смакота 

Oksana_sadova 21 Января 2017
# 0

Дякую,Катя

konfairy 24 Января 2017
# +1

Фото зробити не встигла. Дуже ніжний пляцок. Горішків не було, але він і так вийшов смачний. Тепер обов'язково повторю з горішками. Щось мене на пляцки "пробило"!

Oksana_sadova 25 Января 2017
# 0

На здоров"я! Дуже приємно , що засмакував

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ИНТЕРВЬЮ СО ЗВЕЗДАМИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

баклажан баклажаны без глютена блюда из курицы блюдо без глютена быстрая еда быстро быстрый завтрак быстрый рецепт видео видео рецепт видеорецепт вкусно вкусные истории выпечка выпечка сладкая десерт диетические блюда домашнее печенье дрожжевое тесто еда завтрак заготовки на зиму закуска закуски запеканка кабачок кето консервирование куриное филе куриное филе в духовке курица курица рецепт курица рецепты лаваш легкий завтрак мясной фарш мясо несладкая выпечка обед оладушки оладьи перец болгарский песочное печенье печенье пирог пирог на кефире пирог с яблоками пирожки пирожки с яблоками пп рецепты простой рецепт пышные оладушки рецепт рецепт оладушек рецепт оладьев рецепт салата рецепты из баклажан рулет из лаваша салат салат с курицей салат с сыром саша солтова сладкая выпечка слоеное тесто суп сытный завтрак тыква ужин что приготовить на завтрак
Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014