Австралійський пляцок "Стигла вишня"

Автор: Oksana_sadova 12 Июня 2018
Австралійський пляцок \
Цей рецепт лежав в мене роздрукований 6 місяців і чекав своєї черги....після цього як спробувала шматочок цієї смакоти я зрозуміла, що це один із найсмачніших пляцків, які я пекла з вишнями. Рецепт від Вікторії Попін.

Основа:

  • борошно 210 г.
  • какао 50 г.
  • масло вершкове 135 г.
  • цукор 150 г.
  • яйця 1 шт.
  • молоко 50 мл.
  • Верхній шар:
  • масло вершкове 125 г.
  • цукор 200 г.
  • яйця 2 шт.
  • борошно 90 г.
  • розпушувач для тіста 1 ч.л.
  • кокосова стружка 200 г.
  • молоко 2 ст. л.
  • вишні 400 г.
  • ром 3 ст. л.
Спочатку готуємо наші вишні, миємо і витягуємо кісточки.
 і  дно  прямокутної форми  потрібно застелити пергаментом, а боки змастити вершковим маслом. Духовку розігріти до 180 ᵒС.
Спочатку ми повинні спекти нижній шар (основу). Отже готуємо: какао потрібно  змішати з борошном. Масло збити з цукром до пухкої консистенції. До масла додати яйце і молоко й збивати до повного поєднання інгредієнтів. Додати сухі інгредієнти і збити все разом.

Викласти тісто у підготовлену форму і розрівняти лопаткою. Повинен вийти доволі тонкий шар тіста.
Поставити  форму з тістом до розігрітої духовки і пекти 15-18 хвилин. Поки тісто добре схопиться. Дістати тісто з духовки і залишити його вистигати.
Вишні помістити в невеликий посуд й довести до кипіння. Зняти з вогню.
Для другого  шару пляцка, вершкове масло збити з цукром до пухкої консистенції. До масла додати по одному яйця і молоко й збивати до повного поєднання інгредієнтів.
Кокосову стружку змішати з борошном та розпушувачем і додати до масла з яйцями й добре вимішати. Вишні добре відцідити та разом з ромом ( я його не додавала) додати до тіста. Вимішати все разом.
Викласти тісто на спечений шоколадний шар пляцка і знову поставити  в розігріту духовку (180С).
Пекти пляцок 40-50 хвилин, дістати пляцок з духовки і залишити на 10 хвилин у формі.
Пляцок обережно дістати з форми і залити звичайним розтопленим шоколадом на водяній бані або помадкою за власним рецептом.
Смачного!
34

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
gutka 12 Июня 2018
# +1

Гарний пляцок. Дуже люблю випічку з вишнею. У нас також вишня поспіла, а ще черешню не всю переробили, гарячий ягідний сезон.

Oksana_sadova 12 Июня 2018
# 0

Дякую,Катя В нас вже вишня майже закінчується)

SvetlanaAnikanova 12 Июня 2018
# +1

Саме найкраще поєднання : вишня та шоколад. гарний рецепт, забираю у КК.

Oksana_sadova 12 Июня 2018
# 0

А тут ще дуже пасує  кокосова стружка дякую і чекаю на враження

SvetlanaAnikanova 12 Июня 2018
# +1

Оксана, вибачте. Замість 5 нажала на 4.

Oksana_sadova 12 Июня 2018
# 0

Буває, в мене також таке .Для мене це не головне головне, щоб рецепт комусь пригоди вся і було смачно

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ИНТЕРВЬЮ СО ЗВЕЗДАМИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

recipe баклажан баклажаны баклажаны в духовке баклажаны рецепт баклажаны рецепты блюда из баклажан блюда из баклажанов блюда из курицы блюдо булочки в духовке видео рецепт видео рецепты видеорецепт вкусно вкусные баклажаны всегда вкусно говядина десерт еда заготовки на зиму закуска закуска из баклажанов закуски запеканка здоровая еда кабачки казан как приготовить как приготовить баклажаны картофель китайская кухня консервация кулинария куриное филе малосольные огурцы рецепт мангал маринованные помидоры мясо обед овощи овощные закуски песочное печенье печенье пирог помидоры помидоры с чесноком простой рецепт рагу рагу из овощей рассыпчатое печенье рецепт рецепт пирога рецепт рагу рецепты рецепты из курицы рецепты из фарша салат свинина сладкий пирог суп творог торт тушеные овощи ужин что приготовить шашлык шоколадный пирог яйца
Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014