Гарнір з перлової крупи

Автор: richinna 1 Ноября 2016
Гарнір з перлової крупи
Перловка з болгарським перцем та ароматними спеціями приготовлена в сковороді або у мультиварці виходить соковитою,запашною і смачною.

Потрібно:

  • Оливкова олія 3-4 ст. л.
  • Тмін 1 ч.л.
  • Перець болгарський 2 шт.
  • Томатний сік 100 мл
  • Орегано (сухий) 1 ч.л.
  • Перець чилі мелений 1/4 ч.л.
  • Часник сушений 1 ч.л.
  • Базилікова сіль 2 ч.л.
  • Перлова крупа (пластівці) 1,5 скл.
  • Вода 2 скл.
  • Зелень петрушки за смаком
На сухій сковороді прогріти помішуючи насіння тміну, щоб відкрилися ефірні масла, на повільному вогні та влити оливкову олію. 
Додати орегано,чилі і порізаний кубиком болгарський перець. Смажити помішуючи одну хвилину.
Влити в сковороду томатний сік 
додати часник і базилікову сіль та тушкувати під кришкою дві хвилини.
Всипати до сковороди з овочами і спеціями перлову крупу чи перлові пластівці, перемішати.
Влити воду до перлових пластівців і тушкувати під кришкою на повільному вогні до готовності перловки. Для швидшого приготування можна залити окропом. 
Якщо Ви використовуєте  перлову крупу від ТМ "Жменька" іі потрібно промити і  замочити в холодній воді на 2 години 1:2, злити воду та залити окропом,щоб покрив крупу, на 20 хвилин накривши кришкою для набухання.
Далі готувати як пластівці.
В кінці готування перловки додати зелень петрушки та подавати перловку з овочами гарячою на гарнір. 






Смачного!
Рецепт на конкурс від ТМ "Жменька"
51

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
Oksana_sadova 2 Ноября 2016
# 0

Апетитно, люблю перлову кашу

richinna 11 Декабря 2016
# 0

Дякую

konfairy 8 Ноября 2016
# 0

У меня все очень любят перловку, но такую красивую я ещё не готовила. Просто плов получился!

richinna 11 Декабря 2016
# 0

Постный плов

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

без глютена блины быстрый завтрак видео рецепт видео-рецепт видео-рецепт салата видеорецепт вкусно второе блюдо выпечка десерт дрожжевое тесто дрожжевое тесто рецепт еда завтраки закуска запеканка здоровая еда здоровое питание к чаю кабачки как приготовить дрожжевое тесто как приготовить салат за несколько минут кексы кето котлеты кофейные капкейки кулинария курица лаваш с начинкой манник мокрый манник обед песочное печенье печенье пирог постная выпечка постная еда постный стол праздничный салат простой салат рецепт рецепт пирога рецепт салата рецепты рулет из лаваша салат салат королевский салат на день рождения салат на каждый день салат на новогодний стол салат на новый год салат на праздник салат на праздничный стол салат на скорую руку салат овощной салат праздничный салат с капустой салат с редиской и яйцами сладкая выпечка соус сыр сырники на манке торт ужин универсальное дрожжевое тесто фитнес салат хрустящий салат с тунцом шоколадные капкейки шоколадные кексы

ПРАЗДНИЧНЫЕ БЛЮДА

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014