![Мясо, запечене у рукаві, з аджикою](/userfiles/upload/3823/76de80_780x_b.jpg)
У цьому рецепті використовувала свою кабачкову аджику.
За цим рецептом можна запікати шинку, рульку, реберця, шпондер і т.д. Це виходить надзвичайно смачно!
У цьому рецепті використовувала свою кабачкову аджику.
За цим рецептом можна запікати шинку, рульку, реберця, шпондер і т.д. Це виходить надзвичайно смачно!
Комментарии
следить за комментариямиВиглядає дуже ніжно і апетитно![](/img/smiles/girl_claping.gif)
!
Дійсно виходить дуже ніжне мяско![](/img/smiles/girl_dance.gif)
Теж люблю такий варіант приготування м`яса. Коли воно готується у рукаві, то завжди виходить смачно.