Гуль-ханум або манти "Розочки"

Автор: richinna 29 Марта 2017
Гуль-ханум або манти \
Красиві і смачні манти з найніжнішим тістом та надзвичайно яскравою і соковитою начинкою.
Спочатку потрібно замісити найсмачніше і найніжніше тісто,яке ніколи не підведе і легке в роботі. Дати йому відпочити.

Потрібно:

  • Гарбуз 300 г
  • Цибуля 100 г
  • Кріп 2 ст. л.
  • Фарш (свинина) 400 г
  • Черемша(або часник) 1/2 в'язочки
  • Сіль,перець,мускатний горіх за смаком
  • Вершкове масло 100 г
  • Олія 2 ст. л.
Гарбуз почистити та разом з цибулею подрібнити в блендері або натерти на тертушці з середніми вічками.
Додати гарбуз з цибулею до м'ясного фаршу, якщо кріп свіжий то подрібнити і теж додати. 
В мене кріп солений.
Все добре вимісити руками.
Черемшу мілко порізати або подрібнити 2-3 зубчики часнику.
Додати черемшу до фаршу та вимішати.
Тісто розділити на 4 частини. 
Кожну тонко розкачати в прямокутник або квадрат та нарізати довгі та широкі полоски.
Розкласти гарбузово-м'ясний фарш по всій довжні в середині тіста.
Зліпити в трубочку тісто з начинкою
з однієї сторони і злегка притиснути по всій довжині трубочки.
Зкрутити трубочку равликом,швом доверху.
Включити пароварку. В плоску тарілочку влити олію та макати кожну манту в олію викладаючи в пароварку.  
Готувати гуль-ханум в пароварці 40 хвилин.
Подавати гуль-ханум поливши вершковим маслом. 
Яскрава начинка за смаком не схожа на те,що в ній є гарбуз. Начинка має м'ясний і соковитий  смак.
Манти "Розочки" смакують гарячими з вершковим маслом. 
P.S. Пропоную додатково полити гуль-ханум соєвим соусом- виходить ще смачніше. 

Смачного!
45

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
konfairy 29 Марта 2017
# 0

! Воистину гуль-ханум! И ханум, которая готовит такие шедевры,  просто неперевершена гуль!

richinna 29 Марта 2017
# 0

Спасибо,Дорогая! я ради этого блюда фотоапарат отдолжила

SvetlanaAnikanova 29 Марта 2017
# 0

Ой,какая красота!.А я не умею манты делать.

richinna 29 Марта 2017
# 0

Способов лепки есть много,но главное это тонкое нежное тесто,сочная начинка и пароварка

Zmeychka 11 Апреля 2017
# 0

Цвет за счет тыквы такой нежный на главном фото! Очень красиво и несомненно вкусно!

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

the patrick's channel баклажаны на зиму бананы баранина без глютена блины видео рецепт видео рецепты видео-рецепт видеорецепт вкусно выпечка выпечка в духовке выпечка сладкая горячее блюдо десерт десерт без выпечки домашние заготовки еда завтрак заготовки на зиму закуски здоровая еда как приготовить как приготовить пирог кекс кексы консервация кукуруза кукуруза рецепт кулинария лечо маринованные помидоры мясной салат обед песочное печенье печенье пирог пирог со сливами помидоры на зиму праздничный салат простой пирог простой салат простые рецепты рецепт рецепт пирога со сливами рецепт утки рецепты салатов рыба салат салат на праздничный стол салат с болгарским перцем салат с красной фасолью салат с куриной грудкой салат с курицей салат с помидорами светлана железняк сладкая выпечка сливовый пирог сливы соус соус к мясу соус к рыбе суп торт торт без выпечки узбекская кухня утка хлеб яблоки

ПРАЗДНИЧНЫЕ БЛЮДА

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014