Рибка під пікантною шапочкою

Автор: Oksana_sadova 3 Марта 2018
Рибка під пікантною шапочкою
Швидко, легко, пікантно і  дуже смачно!

Ингредиенты

  • риба(філе) 2 шт.
  • сухарі панірувальні 3 ст. л.
  • томати вялені 6 шт.
  • майонез 1 ст. л.
  • сир твердий 50 г.
  • сіль
  • сік лимона
Томати дрібно нарізати. 

Змішати їх з панірувальними сухарями і майонезом, щоб вийшла  "крихта".

Нарізати кубиками твердий сир.
Перемішати з томатами та сухарями.
Викласти філе риби (в мене хек)) в форму для запікання (у мене скляна, я її нічим не змащувала), посолити і поперчити філе риби і легенько полити соком лимона.
На філе риби викласти цю суміш ..


Випікати в розігрітій до 200 ° C духовці 15 хвилин.
Смачного!
10

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
konfairy 24 Марта 2018
# +1

Забрала до КК! З мене — звіт!

Oksana_sadova 24 Марта 2018
# 0

Дуже надіюся, що тобі Женічка та твоїй родині  засмакує  Це надзвичайно смачно

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014