Пісні млинці "Я люблю Chef.com.ua"

Автор: HalynaK 7 Марта 2014
Пісні млинці \

Пісні млинці приготовлені з великою любов'ю для сайту Шеф Повар.

Інгредієнти для пісних млинців:

  • 1 склянка борошна
  • 2 склянки води
  • 50 г рослинної олії
  • 1 ст ложка цукру
  • 1/3 чайної ложки соди
  • сіль за смаком
  • 100 грам полуничного варення

Спосіб приготування пісних млинців:

Розчинити у воді сіль, цукор, всипати просіяне борошно і ретельно розмішати, щоб не було грудок, поки не вийде однорідне тісто.
 Додати соду і влити в тісто олію. Добре розмішати.
Змастити сковороду один раз перед випічкою рослинним маслом
 і пекти млинці.
 Промазати кожен млинець полуничним варенням.

Всі надписи зроблені декоративною кондитерською присипкою.

 

СМАЧНОГО!!! 

 

65

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
Ксюша 8 Марта 2014
# 0

Гарно дякую 
Ласкаво просимо до Шеф Кухаря

HalynaK 8 Марта 2014
# 0

СПАСИБІ!!! 

Ксюша 8 Марта 2014
# 0

Ваш сердечный магнитик №37, как загрузить фото и получить магнитик написала в личке 

HalynaK 8 Марта 2014
# 0

ЩИРО ДЯКУЮ!!!! 

Тільки щось Вашого повідомленя ніде не можу знайти, як загрузити фото і отримати магнітик...

Ксюша 8 Марта 2014
# 0

, а сейчас?

lakshmi 8 Марта 2014
# 0

Очень красиво!

HalynaK 8 Марта 2014
# 0

ДЯКУЮ, старалась! 

konfairy 9 Марта 2014
# 0

Очень вкусные получились блинчики!

konfairy 9 Марта 2014
# 0

Верхний блинчик-сердечко — не горелый! Просто полит вареньем вместо клубничного вишневым и на фото получился темным. Спасибо! Рецепт замечательный!

HalynaK 10 Марта 2014
# 0

Ні, верхній млинець-сердечко не пригорів! 

Всі млинці на поетапному фото на тарілці видно. 

На фото получилось темненьке верхнє сердечко, так як я млинці спочатку варенням змастила і залишила трохи пропитатись, так як у формі сердечку вони получились товстішими, чим зазвичай на сковорідці. Варення впиталося і трішки побоках стекло на тарілку. Так я, щоб на фото оформлення красивіше виглядало — переложила готовий тортик із млинців на чистеньку тарілку і почала писати декоративною кондитерською присипкою. І ще присипка мені починала розтікатися, коли я її пробувала виложувати зразу після перемащування варенням. 

ДЯКУЮ ЩИРО за оцінку мого рецептика!!!

СМАЧНОГО Вам!!! 

konfairy 10 Марта 2014
# 0

То ж я про свій млинець писала. Я тісто по Вашому рецепту виливала через пляшку, намагаючись робити визерунки, а потім змастила вишневим сиропом. Млинці тільки мелькнули!

HalynaK 11 Марта 2014
# +1

Ой, як КЛАСНО Ви придумали — виливати через пляшку!!!

СУПЕР!!!

Я дуже рада, що Вам так прекрасно все смакувало!!!

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

ОБЛАКО ТЕГОВ

kulzames аджика аджика домашняя баклажанная икра баклажанная икра рецепт баклажанная икра рецепты быстро и вкусно баклажаны блюда из кабачков блюда из овощей булочки варення видео рецепты видеорецепт вкусно выпечка грибы грузинская кухня десерт диета домашний алкоголь еда завтрак закарпатська кухня запеканка из икра баклажанная рецепты приготовления икра баклажанная самая вкусная кабачки как приготовить как приготовить баклажанную икру как приготовить яблочный пирог как сделать баклажанную икру консервация кулинария кулинарные рецепты кулинарный замес куриное филе куриный суп ликер лимончелло мангал морковь мультиварка мясо настойка настойки овощи овощные закуски первые блюда пирог полезная еда полезный помидоры простой рецепт рецепт рецепт з фото рецепт українською рецепты с самая вкусная баклажанная икра соус суп творог творожная торт что приготовить дома шарлотка шарлотка с яблоками шашлык яблочный пирог

ПРАЗДНИЧНЫЕ БЛЮДА

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014