Пісні млинці "Я люблю Chef.com.ua"

Автор: HalynaK 7 Марта 2014
Пісні млинці \

Пісні млинці приготовлені з великою любов'ю для сайту Шеф Повар.

Інгредієнти для пісних млинців:

  • 1 склянка борошна
  • 2 склянки води
  • 50 г рослинної олії
  • 1 ст ложка цукру
  • 1/3 чайної ложки соди
  • сіль за смаком
  • 100 грам полуничного варення

Спосіб приготування пісних млинців:

Розчинити у воді сіль, цукор, всипати просіяне борошно і ретельно розмішати, щоб не було грудок, поки не вийде однорідне тісто.
 Додати соду і влити в тісто олію. Добре розмішати.
Змастити сковороду один раз перед випічкою рослинним маслом
 і пекти млинці.
 Промазати кожен млинець полуничним варенням.

Всі надписи зроблені декоративною кондитерською присипкою.

 

СМАЧНОГО!!! 

 

65

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
Ксюша 8 Марта 2014
# 0

Гарно дякую 
Ласкаво просимо до Шеф Кухаря

HalynaK 8 Марта 2014
# 0

СПАСИБІ!!! 

Ксюша 8 Марта 2014
# 0

Ваш сердечный магнитик №37, как загрузить фото и получить магнитик написала в личке 

HalynaK 8 Марта 2014
# 0

ЩИРО ДЯКУЮ!!!! 

Тільки щось Вашого повідомленя ніде не можу знайти, як загрузити фото і отримати магнітик...

Ксюша 8 Марта 2014
# 0

, а сейчас?

lakshmi 8 Марта 2014
# 0

Очень красиво!

HalynaK 8 Марта 2014
# 0

ДЯКУЮ, старалась! 

konfairy 9 Марта 2014
# 0

Очень вкусные получились блинчики!

konfairy 9 Марта 2014
# 0

Верхний блинчик-сердечко — не горелый! Просто полит вареньем вместо клубничного вишневым и на фото получился темным. Спасибо! Рецепт замечательный!

HalynaK 10 Марта 2014
# 0

Ні, верхній млинець-сердечко не пригорів! 

Всі млинці на поетапному фото на тарілці видно. 

На фото получилось темненьке верхнє сердечко, так як я млинці спочатку варенням змастила і залишила трохи пропитатись, так як у формі сердечку вони получились товстішими, чим зазвичай на сковорідці. Варення впиталося і трішки побоках стекло на тарілку. Так я, щоб на фото оформлення красивіше виглядало — переложила готовий тортик із млинців на чистеньку тарілку і почала писати декоративною кондитерською присипкою. І ще присипка мені починала розтікатися, коли я її пробувала виложувати зразу після перемащування варенням. 

ДЯКУЮ ЩИРО за оцінку мого рецептика!!!

СМАЧНОГО Вам!!! 

konfairy 10 Марта 2014
# 0

То ж я про свій млинець писала. Я тісто по Вашому рецепту виливала через пляшку, намагаючись робити визерунки, а потім змастила вишневим сиропом. Млинці тільки мелькнули!

HalynaK 11 Марта 2014
# +1

Ой, як КЛАСНО Ви придумали — виливати через пляшку!!!

СУПЕР!!!

Я дуже рада, що Вам так прекрасно все смакувало!!!

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ИНТЕРВЬЮ СО ЗВЕЗДАМИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

авокадо безе блда из свинины блюда из куриного филе блюда из курицы блюда из мяса блюда из творога блюда из чечевицы быстрый кекс вафли видео рецепт выпечка десерт диетические блюда диетический ужин завтрак закуска закуски запеканка к праздничному столу как приготовить салат как приготовить соус песто кекс кекс в кружке кекс в микроволновке кекс в чашке кекс с мороженным кексы куриная грудка рецепты куриная печень куриное филе рецепты курица макароны малина мясной салат на праздничный стол новий рік новогодний рецепт новогодний салат новогодний стол новый год обед песто из базилика печенье полдник пп правильное питание праздник праздничное праздничное меню праздничный стол простой салат пряники рецепт з фото рецепт українською рождество рыба салат салат без майонеза салат с курицей свято сир торт трюфельный крем трюфельный торт ужин что приготовить из чечевицы что приготовить на новый год шампиньоны язик

ПРАЗДНИЧНЫЕ БЛЮДА

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014