Яблучний пиріг

Автор: Oksana_sadova 25 Февраля 2018
Яблучний пиріг
Пропоную сьогодні рецепт дуже смачної випічки з яблуками.

Ингредиенты

  • олія 150 г.
  • цукор 1 стакан(-a, -ов)
  • родзинки 1/2 стакан(-a, -ов)
  • яблука 2 шт.
  • яйця 3 шт.
  • борошно 1 стакан(-a, -ов)
  • сода 1/2 ч.л.(погашена оцтом) або 1 ч.л. порошку до печива
Збити в блендері або міксером олію і цукор(до розчинення цукру)
Додати яблука нарізані дольками(яблука не чистити) та родзинки ( вмене родзинки та цукати)
Окремо збити яйця та додати їх до маси. Легенько перемішати ложкою.
Приготувати борошно з розпушувачем і 
додати до тіста.
Вимішати наше тісто ложкою. Воно має вийти як тісто на млинці.
Випікати при 190С - біля 40 хвилин.
Смачного!
30

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
konfairy 25 Февраля 2018
# +1

Яка краса! І смакота!

Oksana_sadova 25 Февраля 2018
# 0

Дякую!

SvetlanaAnikanova 25 Февраля 2018
# +1

Яблучний пиріг — це завжди смачно, а тут ще й родзинки з цукатами. Клас!

Oksana_sadova 25 Февраля 2018
# 0

Дякую!

Ксюша 25 Февраля 2018
# +1

Дякую! Дуже гарно

Oksana_sadova 25 Февраля 2018
# 0

richinna 26 Февраля 2018
# +1

Oksana_sadova 1 Марта 2018
# 0

Zmeychka 1 Марта 2018
# +1

Яблочные пироги всегда в тренде!

Oksana_sadova 1 Марта 2018
# 0

Згідна Як говорять, яблучних пирогів не смачних не буває)

Ole_sya 8 Марта 2018
# +1

Чудовий рецепт

Oksana_sadova 8 Марта 2018
# 0

Дякую!

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014