Печиво "Пісочні кільця з цукровою помадкою та горіхами"

Автор: gutka 3 Января 2017
Печиво \
У мене сьогодні неймовірно смачне і симпатичне, домашнє пісочне печиво з помадкою та горіхами. Рекомендую приготувати для своїх рідних.

Ингредиенты

  • Для тіста:
  • борошно пшеничне 175 г.
  • масло вершкове 125 г.
  • цукрова пудра 65-70 г.
  • жовток 1 шт.
  • сода харчова 1/4 ч.л.
  • сік лимону (для соди) 1 ч.л.
  • Для помадки:
  • білок 1 шт.
  • цукрова пудра 150-200 г.
  • сік лимону 1-2 ст. л.
  • Крім того:
  • подрібнені улюблені горіхи (у мене кеш'ю)
Приготувати пісочне тісто, я використовую свій кухоний комбайн: всі інгредієнти для тіста (просіяне борошно, цукрову пудру, порізане охолоджене! масло, жовток, соду гашену лимоном) покласти в кухонний комбайн і замісити, з його допомогою, пісочне тісто (ви також можете місити вручну). Коли тісто набуде форму кулі, дістати і загорнути в харчову плівку. Поставити в холодильник на 1 годину.
Далі тісто розкачати на дошці, припиленій борошном, товщиною приблизно 5-6 мм.
Вирізати з нього кільця, печиво перекласти на форму для випікання, попередньо вистелену папером для випічки. Випікати до золотистого кольору, моє випікалось протягом 15 хвилин при температурі 180 ° С.
Готове печиво дістати, дати охолонути.
Приготувати помадку:
злегка збити білок, поступово додавати  цукрову пудру,  а насамкінець 1-2 ст. ложки соку лимону.
Помадкою змаситити пісочні кільця і відразу посипати подрібненими горіхами.
 У мене сьогодні кеш'ю, ще дуже смачно з фісташками або лісовими горіхами. З арахісом також можна, але для мене, це не дуже святково.
Я додала ще зеленого цукрового  горошку для кольору.
Смачного!!! 
45

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
richinna 3 Января 2017
# 0

Яка краса! і фото,і печивоі вінчик такий цікавий

gutka 3 Января 2017
# 0

дякую, я дуже люблю все цікаве і красиве (вінчик — це від ІКЕА)

konfairy 3 Января 2017
# 0

Домашнє печіво — це смак дитинства! Яка ти розумниця, Катя! А вінчик справді дуже незвичайний! Хочу! От цікаво, а Дід Мороз на Старий Новий Рік ще працює!

gutka 3 Января 2017
# 0

так, домашнє найкраще) думаю можна попросити подарунок

nata0225 4 Января 2017
# 0

Чудові фото  

gutka 4 Января 2017
# 0

дякую, і дуже смачне)))

Zmeychka 4 Января 2017
# 0

Гарне печиво! Все так святково виглядає!

gutka 4 Января 2017
# 0

Щиро дякую)

gutka 21 Апреля 2017
# 0

Люблю це печенько, знову пекла на свято (онучкові був рочок 16 квітня):

konfairy 21 Апреля 2017
# 0

Воно незвичайне, таке особливо святкове! Здоров'я і щастя маленькому янголу, нехай росте на радість усім вам!

gutka 21 Апреля 2017
# 0

Дякую дуже))) я ще тортик пекла "Горіховий" треба буде якось зробити покроковий рецепт.

SvetlanaAnikanova 22 Апреля 2017
# 0

Як святково виглядає! Викладіть рецепт, будь ласка.

gutka 22 Апреля 2017
# 0

Дякую дуже))) до мене краще звертатись на "ти", нажаль у мене немає покрокових фото приготування, пекла, готувала перед святами,..... при нагоді я обов'язково виставлю рецепт зі своєї кулінарної книги)))

konfairy 22 Апреля 2017
# 0

Яке гарне класичне оформлення! От чомусь не сприймаю я сучасні, обтянуті мастикою (та ще й неїстівного кольору торти). Вони мені нагадують пластилін. Люблю класичний віночок з крему, фруктів, горішків! А ще у тебе верба просто чудова!

gutka 22 Апреля 2017
# 0

І у мене те саме, не люблю ні мастики і ні штучні барвники на торті....а верба з горішків мигдалю і шоколаду

Oksana_sadova 22 Апреля 2017
# 0

Тортик просто бомбезний Я також не сприймаю мастику, а в нас ніби всі помішалися на ній, всі тортики хочуть з мастикою, вона якась пластмасова для мене і досить дороге задоволення, якщо чесно, в мене співробітник замовляв сину досить маленький тортик,  то заплатив біля 450 грн.

Oksana_sadova 22 Апреля 2017
# 0

Печиво дуже апетитне  Онучкові найщиріші вітання 

gutka 23 Апреля 2017
# 0

Дякую, Оксанка

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

ИНТЕРВЬЮ СО ЗВЕЗДАМИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

kulzames аджика аджика домашняя баклажанная икра баклажаны блюда из кабачков блюда из овощей булочки булочки цветочком варення видео рецепты видеорецепт вкусно выпечка выпечка вкусная вяленые помидоры вяленые помидоры в духовке грузинская кухня десерт диета домашние заготовки еда завтрак заготовки на зиму запеканка кабачки кабачок как приготовить как приготовить яблочный пирог консервация кулинария кулинарные рецепты кулинарный замес куриное филе куриный суп кухня лаваш мангал минтай в духовке морковь мультиварка мясо несладкие булочки овощи овощные закуски первые блюда перекус пирог пирог с корицей и яблоками полезная еда полезный рецепт рецепт домашнего яблочного пирога рецепт з фото рецепт минтая с соусом из слив рецепт українською рецепты самая вкусная баклажанная икра свинина сливовый соус к рыбе соус суп творог творожная торт цукини шарлотка шарлотка с яблоками шашлык яблочный пирог
Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014