Печиво "Пісочні кільця з цукровою помадкою та горіхами"

Автор: gutka 3 Января 2017
Печиво \
У мене сьогодні неймовірно смачне і симпатичне, домашнє пісочне печиво з помадкою та горіхами. Рекомендую приготувати для своїх рідних.

Ингредиенты

  • Для тіста:
  • борошно пшеничне 175 г.
  • масло вершкове 125 г.
  • цукрова пудра 65-70 г.
  • жовток 1 шт.
  • сода харчова 1/4 ч.л.
  • сік лимону (для соди) 1 ч.л.
  • Для помадки:
  • білок 1 шт.
  • цукрова пудра 150-200 г.
  • сік лимону 1-2 ст. л.
  • Крім того:
  • подрібнені улюблені горіхи (у мене кеш'ю)
Приготувати пісочне тісто, я використовую свій кухоний комбайн: всі інгредієнти для тіста (просіяне борошно, цукрову пудру, порізане охолоджене! масло, жовток, соду гашену лимоном) покласти в кухонний комбайн і замісити, з його допомогою, пісочне тісто (ви також можете місити вручну). Коли тісто набуде форму кулі, дістати і загорнути в харчову плівку. Поставити в холодильник на 1 годину.
Далі тісто розкачати на дошці, припиленій борошном, товщиною приблизно 5-6 мм.
Вирізати з нього кільця, печиво перекласти на форму для випікання, попередньо вистелену папером для випічки. Випікати до золотистого кольору, моє випікалось протягом 15 хвилин при температурі 180 ° С.
Готове печиво дістати, дати охолонути.
Приготувати помадку:
злегка збити білок, поступово додавати  цукрову пудру,  а насамкінець 1-2 ст. ложки соку лимону.
Помадкою змаситити пісочні кільця і відразу посипати подрібненими горіхами.
 У мене сьогодні кеш'ю, ще дуже смачно з фісташками або лісовими горіхами. З арахісом також можна, але для мене, це не дуже святково.
Я додала ще зеленого цукрового  горошку для кольору.
Смачного!!! 
45

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
richinna 3 Января 2017
# 0

Яка краса! і фото,і печивоі вінчик такий цікавий

gutka 3 Января 2017
# 0

дякую, я дуже люблю все цікаве і красиве (вінчик — це від ІКЕА)

konfairy 3 Января 2017
# 0

Домашнє печіво — це смак дитинства! Яка ти розумниця, Катя! А вінчик справді дуже незвичайний! Хочу! От цікаво, а Дід Мороз на Старий Новий Рік ще працює!

gutka 3 Января 2017
# 0

так, домашнє найкраще) думаю можна попросити подарунок

nata0225 4 Января 2017
# 0

Чудові фото  

gutka 4 Января 2017
# 0

дякую, і дуже смачне)))

Zmeychka 4 Января 2017
# 0

Гарне печиво! Все так святково виглядає!

gutka 4 Января 2017
# 0

Щиро дякую)

gutka 21 Апреля 2017
# 0

Люблю це печенько, знову пекла на свято (онучкові був рочок 16 квітня):

konfairy 21 Апреля 2017
# 0

Воно незвичайне, таке особливо святкове! Здоров'я і щастя маленькому янголу, нехай росте на радість усім вам!

gutka 21 Апреля 2017
# 0

Дякую дуже))) я ще тортик пекла "Горіховий" треба буде якось зробити покроковий рецепт.

SvetlanaAnikanova 22 Апреля 2017
# 0

Як святково виглядає! Викладіть рецепт, будь ласка.

gutka 22 Апреля 2017
# 0

Дякую дуже))) до мене краще звертатись на "ти", нажаль у мене немає покрокових фото приготування, пекла, готувала перед святами,..... при нагоді я обов'язково виставлю рецепт зі своєї кулінарної книги)))

konfairy 22 Апреля 2017
# 0

Яке гарне класичне оформлення! От чомусь не сприймаю я сучасні, обтянуті мастикою (та ще й неїстівного кольору торти). Вони мені нагадують пластилін. Люблю класичний віночок з крему, фруктів, горішків! А ще у тебе верба просто чудова!

gutka 22 Апреля 2017
# 0

І у мене те саме, не люблю ні мастики і ні штучні барвники на торті....а верба з горішків мигдалю і шоколаду

Oksana_sadova 22 Апреля 2017
# 0

Тортик просто бомбезний Я також не сприймаю мастику, а в нас ніби всі помішалися на ній, всі тортики хочуть з мастикою, вона якась пластмасова для мене і досить дороге задоволення, якщо чесно, в мене співробітник замовляв сину досить маленький тортик,  то заплатив біля 450 грн.

Oksana_sadova 22 Апреля 2017
# 0

Печиво дуже апетитне  Онучкові найщиріші вітання 

gutka 23 Апреля 2017
# 0

Дякую, Оксанка

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ИНТЕРВЬЮ СО ЗВЕЗДАМИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014