Млинці "а-ля Баунті"

Автор: gutka 27 Февраля 2017
Млинці \
Минулого тижня готувала млинці з кокосом та шоколадною помадкою - дуже солодко і смачно.

Ингредиенты

  • млинці (приготувати за улюбленим рецептом) 6 шт.
  • для кокосової начинки:
  • кокосова стружка 100 г.
  • сметана/вершки 70 г.
  • цукор 2 ст. л.
  • згущене молоко 2 ст. л.
  • для шоколадної помадки:
  • цукор 5 ст. л.
  • какао темне 2 ст. л.
  • молоко або вершки 2,5 ст. л.
Я готую млинці так (найпростіший рецепт):
У глибокій мисці збиваю вінчиком яйце, дрібку солі, цукор за смаком, вливаю молоко, і збиваючи додаю маленькими порціями борошно. Насамкінець додати рослинне масло без запаху, гарно перемішати.Тісто має бути в міру рідким, гарно розтікатись по сковорідці.
Випікати млинці, з обох боків перевертаючи лопаткою.


Для кокосової начинки в маленьку каструльку влити вершки, додати цукор і довести до кипіння. На невеликому вогні підігріти суміш, весь час помішуючи, до моменту поки цукор повністю розчиниться. Зняти з вогню, всипати кокосову стружку, добре перемішати. Додати згущене молоко.
Для шоколадної помадки змішати цукор, какао і молоко. На повільному вогні і постійно помішуючи доводимо до кипіння.

Далі кожен млинець змастити шоколадною помадкою і викласти на край кокосову начинку. Загорнути млинець в щільну трубочку і розрізати на роли висотою близько 4-5 см.
Подавати до столу з ягодами і фруктами.
45

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
SvetlanaAnikanova 27 Февраля 2017
# 0

Гарні млинці.Як би трохи  раніше побачила,бо за тиждень приїлися. Але з часом приготую.

gutka 28 Февраля 2017
# 0

Гарно дякую. Рекомендую спробувати)

konfairy 28 Февраля 2017
# 0

Смачно і гарно, особливо сердечки! Як ти це придумала кокос у начинку

gutka 28 Февраля 2017
# 0

подібну начинку готую для торта "а-ля Баунті", сердечка намалювала помадкою))))

gutka 28 Февраля 2017
# 0

це виходить справжній чудовий десерт — мені досить пару шматочків, а мій коханий дуже любить солодке (тож всі решта були для нього)  був у захваті, ну дуже сподобались)))

Zmeychka 10 Марта 2017
# 0

 Эти блинчики как раз по моему вкусу. Обожаю все с кокосом! Только вместо покупной кокосовой стружки стараюсь использовать тертый свежий кокос — получается нежнее.

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014