Млинці "а-ля Баунті"

Автор: gutka 27 Февраля 2017
Млинці \
Минулого тижня готувала млинці з кокосом та шоколадною помадкою - дуже солодко і смачно.

Ингредиенты

  • млинці (приготувати за улюбленим рецептом) 6 шт.
  • для кокосової начинки:
  • кокосова стружка 100 г.
  • сметана/вершки 70 г.
  • цукор 2 ст. л.
  • згущене молоко 2 ст. л.
  • для шоколадної помадки:
  • цукор 5 ст. л.
  • какао темне 2 ст. л.
  • молоко або вершки 2,5 ст. л.
Я готую млинці так (найпростіший рецепт):
У глибокій мисці збиваю вінчиком яйце, дрібку солі, цукор за смаком, вливаю молоко, і збиваючи додаю маленькими порціями борошно. Насамкінець додати рослинне масло без запаху, гарно перемішати.Тісто має бути в міру рідким, гарно розтікатись по сковорідці.
Випікати млинці, з обох боків перевертаючи лопаткою.


Для кокосової начинки в маленьку каструльку влити вершки, додати цукор і довести до кипіння. На невеликому вогні підігріти суміш, весь час помішуючи, до моменту поки цукор повністю розчиниться. Зняти з вогню, всипати кокосову стружку, добре перемішати. Додати згущене молоко.
Для шоколадної помадки змішати цукор, какао і молоко. На повільному вогні і постійно помішуючи доводимо до кипіння.

Далі кожен млинець змастити шоколадною помадкою і викласти на край кокосову начинку. Загорнути млинець в щільну трубочку і розрізати на роли висотою близько 4-5 см.
Подавати до столу з ягодами і фруктами.
45

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
SvetlanaAnikanova 27 Февраля 2017
# 0

Гарні млинці.Як би трохи  раніше побачила,бо за тиждень приїлися. Але з часом приготую.

gutka 28 Февраля 2017
# 0

Гарно дякую. Рекомендую спробувати)

konfairy 28 Февраля 2017
# 0

Смачно і гарно, особливо сердечки! Як ти це придумала кокос у начинку

gutka 28 Февраля 2017
# 0

подібну начинку готую для торта "а-ля Баунті", сердечка намалювала помадкою))))

gutka 28 Февраля 2017
# 0

це виходить справжній чудовий десерт — мені досить пару шматочків, а мій коханий дуже любить солодке (тож всі решта були для нього)  був у захваті, ну дуже сподобались)))

Zmeychka 10 Марта 2017
# 0

 Эти блинчики как раз по моему вкусу. Обожаю все с кокосом! Только вместо покупной кокосовой стружки стараюсь использовать тертый свежий кокос — получается нежнее.

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ИНТЕРВЬЮ СО ЗВЕЗДАМИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

баклажаны баклажаны с сыром баклажаны с фаршем в духовке блюда из свеклы бутерброд видео видео рецепт видео рецепты видеорецепт вкусно грибы жареная картошка жареные баклажаны жареные кабачки завтрак закуска запеканка запеканка из кабачков запеканка из куриной печени из кабачков из свеклы кабачек кабачки кабачки в духовке кабачки под сыром кабачки рецепты кабачковая запеканка кабачок капуста картофельная лепешка картошка коул слоу куриная грудка куриная печень куриное филе курица курка лаваш молодая капуста овочі овощи огурцы омлет омлет с кабачками печень помидоры редис редиска рецепт рецепты из свеклы рулет из лаваша с сыром рыба салат салат из свеклы салат коул слоу салат со свеклой свекла свиний стейк сендвич синие стейк суп сэндвич сэндвич с яйцами твердый сыр хот дог хот-дог чиабатта шампиньоны яичница
Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014