Матіас (оселедець) у маринаді з морквою та цибулею

Автор: gutka 4 Января 2017
Матіас (оселедець) у маринаді з морквою та цибулею
Хочу поділитись з Вами рецептом маринаду для оселедців. Щороку  готую свій  улюблений  рецепт.  Риба виходить, на мій смак, дуже смачна. Плюс, якщо готуєтесь до прийому гостей чи святкового обіду/вечері, готувати її слід напередодні,  щонайменше 24 години, а краще за дві доби. А потім дістати баночку з холодильника і викласти на порційні тарілки. Або взяти баночку зі собою в гості.

Ингредиенты

  • філе оселедця (матіас) 500 г.
  • цибуля ріпчаста 1 шт.
  • цибуля червона 1 шт.
  • морква середнього розміру 1 шт.
  • Для маринаду:
  • вода 250 мл.
  • цукор 150 г
  • лавровий лист 1-2 шт.
  • гвоздика 1 шт.
  • перець духм'яний горошок 6-7 шт.
  • оцет 9% 100 мл.
Для приготування купую філе оселедця Матіас ТМ Санта Бремор, все що купувала інше, робила свій домашній - мені не сподобалось.
Готую цю страву тільки раз в рік, на пісну вечерю.
  
Моркву і цибулю нарізати півкільцями.

Приготувати маринад:
- коли вода закипить додати цукор, духм'яний перець, гвоздику і лавровий лист, довести до кипіння, зняти з вогню і додати порізані цибулю і моркву;

- коли маринад повністю охолоне наливаємо оцет, перемішуємо;

- філе оселедця нарізаємо на рівні шматочки і додаємо в маринад з овочами;

- перекласти оселедці у скляні банки і відправити в холодильник мінімум на 24 години, а краще на 2 доби;
Так оселедець може зберігатися до 2-3 тижнів; червона цибуля надає маринаду гарного кольору;

- оселедець подавати до столу разом з цибулею і морквою, а зверху полити ложкою ароматної нерафінованої соняшникової олії, неодмінно приготуйте і спробуйте!

Смачного!
30

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
Oksana_sadova 4 Января 2017
# 0

Роблю подібний маринад в мене тільки пропорції інші та без морквиhttp://www.chef.com.ua/recepty/Zakuski/marinad-dlya-oseledcya-9424.html#.WG0A6FK7oaI. Дійсно дуже смачно виходить

gutka 4 Января 2017
# 0

Ні не подібний, тут якраз саме головне пропорції, інші пропорції — інший смак ))) у тебе на 500 мл води — одна чайна ложка цукру, а у мене лише на 250 мл —  150 грам! і оцту 100 мл. — тому смак зовсім інший.

Oksana_sadova 4 Января 2017
# 0

Катя, я подібний мала на увазі по складу інгредієнтів

Zmeychka 4 Января 2017
# 0

Очень красиво смотрится!  Сохраню для свекрови — она у меня большая любительница поколдовать с маринадами для рыбы.

gutka 4 Января 2017
# +1

так, гарно зверху пов'язати шматочок тканини і готово, наприклад з цією баночкою(що на головій) піду цього року в гості, а це з фото з мого фотоархіву:

richinna 4 Января 2017
# 0

Zmeychka 5 Января 2017
# 0

Очень аппетитно выглядит!

richinna 4 Января 2017
# 0

Останім часом полюбила гострі і солодкі маринади,як в помідорах так і в огірках і т.д. в овочах,короче. Яїх називаю польськими. Спробую і на оселедцях,дякую!

gutka 4 Января 2017
# 0

саме так, цей рецепт має польське походження 

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

sango food the patrick's channel бастурма без глютена бисквит быстрый десерт быстрый салат видео рецепт видео-рецепт видеорецепт вкусное печенье вкусный салат выпечка с тыквой вяленое мясо десерт десерт без выпечки десерт на новый год еда закуска закуски здоровая еда как приготовить салат кекс кексовое тесто кексы классический бисквит константин патрик котлеты крем для капкейков крем для торта крем на итальянской меренге кулинария куриное филе мясо на праздничный стол новогодние рецепты новогодний рецепт новогодний салат новый год новый салат песочное печенье печенье пирожки полезный салат постные блюда постные рецепты похаваем пп рецепты праздничный салат простой рецепт простой рецепт торта пюре из тыквы рецепт рецепт десерта рецепты из курицы рецепты кексов салат салат за 5 минут салат на новый год салат с грибами салат с крабовыми палочками салат с пекинской капустой салат с черносливом сливочный крем слоеный салат торт торт без выпечки тыквенная выпечка тыквенное пюре шоколадный десерт
Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014