Паста з сьомгою в вершковому соусі

Автор: richinna 20 Февраля 2016
Паста з сьомгою в вершковому соусі
Нереально смачна страва! Готується дуже просто і швидко, а результат і смак- запаморочливий! 
Я раніше не могла зрозуміти,як можна їсти морепродукти з макаронами чи пастою, не поєднувалося це все в мене ніяк, але зараз.... їли б і їли ))) Треба просто один раз приготувати і спробувати.
Можна навіть брати червону рибу солену в домашніх умовах.

Потрібно на 3 порції:

  • Паста 300-400 г
  • Оливкова олія 25 г
  • Вершкове масло 20 г
  • Часник 1 зубчик
  • Сьомга слабосолена або холодного копчення 300 г
  • Італійські або прованскі трави 1 ч.л.
  • Вершки 20% 150 мл
  • Сир 150 г
Поставити воду на пасту чи макарони,підсолити і варити пасту за інструкцією.
Поки вариться паста... Сьомгу без шкіри і кісток порізати на кубики. 
В сковороді прогріти оливкову олію з вершковим маслом і розчавленим часником. Як тільки часник віддасть аромат,його потрібно викинути.
Викласти в сковороду порізану сьомгу. 
В мене сьомга холодного копчення,хоча не дуже з яскравим ароматом, щось більше подібна до слабосоленої.
Смажити сьомгу в маслі 3-4 хвилин,на повільному вогні.
Додати до сьомги трави, влити вершки та перемішати.
Потримати на вогні  помішуючи сьомгу у вершковому соусі ще 1-2 хвилини,щоб вершки почали гуснути. 

Сіль до соусу з сьомгою не додаємо,тому що риба вже солена!!!
Викласти пасту на тарілку,зверху полити вершковим соусом з сьомгою та посипати тертим сиром. 
В ідеалі,має бути пармезан,але я більше люблю українську моцареллу, і перемішати макарони з соусом і посипати сиром. 
Подавати пасту з соусом і сьомгою гарячою,щей бажанно на прогрітих тарілках. 

Смачного!
30

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
konfairy 20 Февраля 2016
# 0

Гениально! Я, курица,  всё так усложняла! И рыбу малосольную использовать не додумалась, а свежая у нас сейчас редко бывает -"кусается", наверно. Обожаю такие быстрые, но  козырные рецепты! Иннуш,

richinna 21 Февраля 2016
# 0

Спасибо,моя Конотопская Фея! Да,рыбку можно брать любую,даже домашнего засола, но если очень соленная можно и пасту не солить при варке и прежде чем подать,все хорошо вымешать с пастой! Так это блюдо в Италии и подается,это я просто для фото сверху все выложила.

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ИНТЕРВЬЮ СО ЗВЕЗДАМИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

базилік баклажан блюда из курицы быстрое блюдо быстрый торт выпечка еда проста завтрак закуска запеканка запеканка без муки запіканка зелені помідори кабачок как приготовить как приготовить запеканку как приготовить отбивные как приготовить соус из слив капуста картопля картофель консервація котлеты крабовые палочки куриные отбивные курица легко готовить меню сезона морква на зиму обед овочі овощи отбивные в кляре паста паста с креветками в сливочном соусе пирог помидоры помідори простой рецепт рататуй-13 рататуй13 рецепт рецепт з фото рецепт приготовления отбивных рецепт приготовления творожной запеканки рецепт приготовления торта без выпечки рецепт українською рубленные котлеты рулет рулет из лаваша салат свинина сладкое сливовы соус ткемали сніданок сосиски сыр творог томати торт торт без выпечки торт из печенья торт с творожной начинкой тыква ужин цукіні черрі чеснок шампиньоны
Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014