Швидкі солоні помідори у власному соку

Автор: richinna 30 Июля 2015
Швидкі солоні помідори у власному соку
Солоні помідори з  часником та зеленню за 1-2-3 доби.
Два смачних та швидких рецепти.
Помідори з часником і кропом, та
Помідори з петрушкою,цибулею і перцем.

Для помідор з часником і кропом:

  • Помідори(невеликі) 6 шт. 500 г
  • Кріп зелений 0,5 пучка
  • Часник 1 головка
  • Сіль 2 ч.л.
Часник з кропом посікти ножем, додати сіль.

Сіль потрібно розрахувати приблизно так:
Якщо маленька помідора(на один укус) -1/4 ч.л. на 1 помідорку.,
Невелика(як у мене)- 1/3 ч.л.,
Середня-1/2 ч.л.солі,
Велика- 3/4 ч.л. солі.
Перемішати сіль з часником та зеленню.

З помідори вирізати плодоніжку.
Я вирізала кавовою ложечкою, можна маленьким ножем.

Тією ж ложечкою начинити помідори  часником та кропом з сіллю.

Для помідор з петрушкою і цибулею:

  • Помідори 500 г 6 шт.
  • Цибуля (середня) 1 шт.
  • Петрушка зелена 0,5 пучка
  • Перець чілі 1 шт.
  • Сіль 2 ч.л.
Цибулю подрібнити разом з петрушкою та перцем.
Додати сіль та начинити помідори.


В контейнери де будуть солитися помідори можна викласти на дно сухий кріп,петрушку, листя вишні чи смородини.
Викласти помідори фаршировані часником та зеленню в один шар.

Бажано,щоб томати були однакового розміру! 
Якщо вони будуть різного розміру,тоді в отвір потрібно буде спочатку засипати сіль(згідно вище приведеному розрахунку солі на 1 помідору), а тоді закласти зеленню з часником чи цибулею.

Закрити кришками та залишити  при кімнатній температурі на добу.
Далі ще одну-дві доби витримати в холодильнику.
Як швидко помідори стануть соленими (квашеними) залежить від кімнатної температури,розміру томатів і т.д.
Зберігати в холодильнику до 2-х тижнів.



Смачного!
60

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
Ксюша 30 Июля 2015
# 0

ням-ням! сделаю такие, уж очень вкусно выглядят

richinna 30 Июля 2015
# 0

ок! жду с отчетом!

Ксюша 30 Июля 2015
# 0

добре ! буде!

konfairy 30 Июля 2015
# 0

J,Красота какая. Обязательно отчитаемся А есть их вместе с начинкой?

richinna 30 Июля 2015
# 0

да, вместе с начинкой, она к тому времени тоже сквасится и станет мягкой
Их даже можно будет разрезать на пополам или на 4 части,если большие. 
Помидоры берите плотные и мясистые.

konfairy 30 Июля 2015
# 0

Иннуш, ты, умничка, хорошо написала про соль в рецепте. А то я уже пересолила  малосольные фаст-огурцы в контейнере. Потом у тебя прочитала, что их лучше "попками" в соль макать.

richinna 30 Июля 2015
# 0

да,но много зависит от сорта, температурных условий и тойже соли
Юра(forum) уже бы меня заругал,как профес.повар

gutka 31 Июля 2015
# 0

цікавий рецепт, апетитні помідорки)

richinna 31 Июля 2015
# 0

Дякую!

snv71 2 Августа 2015
# 0

прикольно надо попробовать

richinna 11 Августа 2015
# 0

Натали,пробуй на здоровье!

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

бисквит блюдо из овсяных хлопьев братство тыквы булочки в мундирі вечеря випічка вкусный вкусняшка выпечка выпечка с какао гарбуз горячее блюдо гострий соус диета домашняя выпечка запечена скумбрія запеченная рыба заправка зелений соус как приготовить оладьи из овсяных хлопьев как приготовить печенье из овсяных хлопьев как приготовить салат канарський соус капусты картопля картопля варена картопля печена каша квасоля кекс куриное филе курица курка курка в маринаді куряча печінка куряче філе мультиварка намазанка несладкая выпечка обід овочі оладьи паста пекинской печенье печенье с творогом печінка пиріг по-канарськи правильное питание просто рецепт з фото рецепт українською рогалики салат салат из пекинской капусты свинина селера сир скумбрія сніданок соус суп-пюре сіль тыква фасоль червоний соус шоколад яблука

ПРАЗДНИЧНЫЕ БЛЮДА

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014