Рисове печиво з карамелізованим чорним перцем

Автор: LesKra 4 Февраля 2012
Рисове печиво з карамелізованим чорним перцем

Дивне і незвичне печиво. Тоненьке і хрустке, повітряно-невагоме. Спечене без додавання яєць і жиру. За хрусткістю схоже на чіпси. Створене за рецептом yolka з моїми змінами і доповненнями. Любителям експериментів присвячується.

Інгредієнти:

 

  • рис довгозернистий —80 г
  • борошно пшеничне—50 г
  • пудра—40 г
  • перець чорний горошком—1 ч. ложка
  • лимон—1/2 штуки
  • молоко—150 мл
  • ванільний цукор—1 пачка
  • сіль—щіпка

 

Відміряти 80 г рису і змолоти на кавомолці на борошно.
Змішати борошно рисове і пшеничне, сіль, пудру і ванільний цукор.
Перець потовкти у ступці або подрібнити блендером так, щоб залишались досить крупні крупинки. Обсмажити на сухій сковороді протягом 1-2 хвилин. Витиснути туди сік лимона і просмажити ще 1 хвилину. Додати перець і молоко у борошняну суміш.

 

За допомогою чайної ложки намазувати утворене тісто на силіконовий коврик чи простелене кулінарним папером деко і випікати у розігрітій до 150*С духовці до того моменту, поки не почнуть зарум"янюватися краї (приблизно 10 хвилин).

 

Дуже цікавий смак! Печиво зі столу зникає швидко!
Але - тільки для любителів експериментів і чогось новенького у смаковій гамі. Прихильникам традиційного смаку випічки все ж , напевно,не підійде.
Смачного!
125

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
Ксюша 4 Февраля 2012
# +1

выглядит волшебно 

LesKra 4 Февраля 2012
# 0

Спасибки! Зробила ради цікавості,бо ще такого сполучення продуктів не пробувала Цікаве вийшо поєднання .

Donnaroza 4 Февраля 2012
# 0

Да, прикольно, надо будет попробовать, я как раз любительница новых вкусовых ощущений

LesKra 4 Февраля 2012
# +1

Дякую.Це печиво готувати не складно і потребує для  свого приготування  мало часу. Зате виходить повна мисочка печив 

# 0

Леся, Классно!

LesKra 4 Февраля 2012
# 0

Дякую 

ilonka 5 Февраля 2012
# 0

очень интересный рецепт! 

LesKra 5 Февраля 2012
# 0

Спасибки, Ілона. Рецепт — з цікавинкою. Ну дуже вже мені хотілось спробувати щоб з пудрою і перцем 

НаткаGIRLONE 30 Сентября 2012
# 0

ОГО!!Еще такого невидала!!!Посмотрим как на вкус!!

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

sango food баклажан баклажаны баклажаны в духовке бисквитный торт блюда из кабачков булочки быстро быстрые рецепты быстрый рецепт видео рецепт видеорецепт вкусно вкусно и не сложно вкусное и нежное вкусняшка всегда вкусно выпечка грибы десерт диетические блюда домашнее мороженое рецепт дрожжевое тесто еда заварное тесто завтрак закуска запеканка из кабачков запеченные кабачки здоровая еда кабачки кабачки в духовке как приготовить как приготовить кабачки кекс китайская кухня кулинария курица в духовке лапша мороженое мясной фарш мясо низкоуглеводное блюдо обед овощи огурец огурцов огурцы огурцы по корейски огурцы рецепты очень вкусное печенье пирог пирог с ягодами помидоры простой рецепт рецепт рецепт огурцов рецепт пиццы рецепты салат салат из огурцов свинина свинина копчёная сладкое творожный пирог торт ужин что приготовить что приготовить из кабачков шоколадный пирог

ПРАЗДНИЧНЫЕ БЛЮДА

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014