Рисове печиво з карамелізованим чорним перцем

Автор: LesKra 4 Февраля 2012
Рисове печиво з карамелізованим чорним перцем

Дивне і незвичне печиво. Тоненьке і хрустке, повітряно-невагоме. Спечене без додавання яєць і жиру. За хрусткістю схоже на чіпси. Створене за рецептом yolka з моїми змінами і доповненнями. Любителям експериментів присвячується.

Інгредієнти:

 

  • рис довгозернистий —80 г
  • борошно пшеничне—50 г
  • пудра—40 г
  • перець чорний горошком—1 ч. ложка
  • лимон—1/2 штуки
  • молоко—150 мл
  • ванільний цукор—1 пачка
  • сіль—щіпка

 

Відміряти 80 г рису і змолоти на кавомолці на борошно.
Змішати борошно рисове і пшеничне, сіль, пудру і ванільний цукор.
Перець потовкти у ступці або подрібнити блендером так, щоб залишались досить крупні крупинки. Обсмажити на сухій сковороді протягом 1-2 хвилин. Витиснути туди сік лимона і просмажити ще 1 хвилину. Додати перець і молоко у борошняну суміш.

 

За допомогою чайної ложки намазувати утворене тісто на силіконовий коврик чи простелене кулінарним папером деко і випікати у розігрітій до 150*С духовці до того моменту, поки не почнуть зарум"янюватися краї (приблизно 10 хвилин).

 

Дуже цікавий смак! Печиво зі столу зникає швидко!
Але - тільки для любителів експериментів і чогось новенького у смаковій гамі. Прихильникам традиційного смаку випічки все ж , напевно,не підійде.
Смачного!
125

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
Ксюша 4 Февраля 2012
# +1

выглядит волшебно 

LesKra 4 Февраля 2012
# 0

Спасибки! Зробила ради цікавості,бо ще такого сполучення продуктів не пробувала Цікаве вийшо поєднання .

Donnaroza 4 Февраля 2012
# 0

Да, прикольно, надо будет попробовать, я как раз любительница новых вкусовых ощущений

LesKra 4 Февраля 2012
# +1

Дякую.Це печиво готувати не складно і потребує для  свого приготування  мало часу. Зате виходить повна мисочка печив 

# 0

Леся, Классно!

LesKra 4 Февраля 2012
# 0

Дякую 

ilonka 5 Февраля 2012
# 0

очень интересный рецепт! 

LesKra 5 Февраля 2012
# 0

Спасибки, Ілона. Рецепт — з цікавинкою. Ну дуже вже мені хотілось спробувати щоб з пудрою і перцем 

НаткаGIRLONE 30 Сентября 2012
# 0

ОГО!!Еще такого невидала!!!Посмотрим как на вкус!!

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

the patrick the patrick's channel баклажаны на зиму бананы баранина без глютена блины видео рецепт видео рецепты видео-рецепт видеорецепт вкусно выпечка выпечка в духовке выпечка сладкая горячее блюдо дандана рецепт десерт десерт без выпечки домашние заготовки еда завтрак заготовки на зиму закуски здоровая еда как приготовить кекс кексы консервация кукуруза кукуруза в казане кукуруза рецепт кулинария лечо мясо с овощами обед овощной микс острый перец рецепты печенье пирог пирог со сливами праздничный салат приготовление баранины простой салат простые рецепты рецепт рецепт данданы рецепт утки рецепты салатов рыба салат салат на праздничный стол салат с помидорами светлана железняк сладкая выпечка сливовый пирог соус соус к картофелю соус к мясу соус к рыбе соус тартар суп торт торт без выпечки узбекистон узбекская кухня узбекская кухня в казане утка хлеб яблоки
Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014