Часникові пампушки

Автор: Oksana_sadova 13 Мая 2018
Часникові пампушки
Це відмінна заміна хліба, та й готуються вони дуже просто.

Ингредиенты

  • борошно 400 г.
  • олія 4 ст. л.
  • цукор 1 ч.л.
  • сухі дріжджі 10 г.
  • сіль 1 ч.л.
  • часник(зубці) 5 шт.
  • вода 250 мл.
  • жовток 1 шт.
  • зелень за смаком
У теплій воді (не більше 60 градусів) розчинити дріжджі, цукор і сіль.Додати борошно і половину олії , і замісити тісто. Скачати в кулю, накрити рушником і залишити на 1 годину для підйому.
Потім тісто розділити на невеликі шматочки і скачати кульки розміром з невелике куряче яйце, укласти щільно в змащену олією форму і залишити на 30 хвилин для вистоювання.
Змастити жовтком і поставити в розігріту до 200 градусів духовку на 20-25 хвилин.
Пропустити часник через прес, додати половину олії  і сіль за смаком і збити.Можна додати свіжу зелень за смаком.
Вийняти пампушки з духовки і відразу ж змастити часниковим соусом.
Накрити рушником і залишити на 15 хвилин, після чого перекласти на дерев'яну дошку.
15

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
konfairy 13 Мая 2018
# +1

О, які пишні! Смакота, навіть без борщу! Дуже, дуже актуально (дачі, природа), із шматочком сала та свіжим огірком!

Oksana_sadova 14 Мая 2018
# 0

Дякую

SvetlanaAnikanova 13 Мая 2018
# +1

До них би ще борщику. Смачно!

Oksana_sadova 14 Мая 2018
# 0

До борщику вони дуже пасують

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ИНТЕРВЬЮ СО ЗВЕЗДАМИ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014