Паста з мідіями

Автор: richinna 23 Апреля 20:16
Паста з мідіями
Швидка паста з мідіями у вершково-часниковому соусі. 

Потрібно на 4 порції:

  • Паста 400 г.
  • Мідії 400 г.
  • Вершки 100 ЛМ
  • Вершки 100 мл.
  • Топлене масло 1 ст. л.
  • Петрушка 2 ст. л.
  • Часник 1 ч.л.
  • Сіль, сок лимону за смаком
  • Мікрогрін люцерни 50 г.
Відварити пасту до стану аль-дентеу підсоленій воді. В глибокій і широкій сковороді на маслі прогріти петрушку і часник, додати мідії і вершки. 
Варити 1-2 хвилини. 
Додати відварену пасту і 2 ст.л. води з пасти. 
Перемішати, прогріти 1 хвилину. 
Подавати в глибоких прогрітих тарілках.
Окропити пасту з мідіями соком лимону, прикрасити мікрозеленню люцерни. 
Смачного! 
15

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014