Квіти цукіні в клярі

Автор: richinna 20 Июля 2018
Квіти цукіні в клярі
Є дуже багато видів їстівних квітів, які переважно можна їсти сирими. Квіти цукіні, кабачка чи гарбуза я всеж таки більше люблю в гарячому вигляді. Для смаження краще брати квіти "пустоцвіти- хлопчики" 

Потрібно:

  • Квіти цукіні ( кабачків, патисонів, гарбуза) 12
  • Яйце куряче 1
  • Борошно пшеничне 3
  • Сіль, спеції за смаком
  • Молоко або вода за потребою
  • Олія для смаження
Яйце добре збити з дрібкою цукру, додати борошно сіль і спеції, добре розмішати. 
Розвести кляр молоком чи водою. Кляр не має бути густим, інакше Ви не відчуєте смак самих квітів. 
Кляр має тільки злегка покрити квітку. Обмакувати помиті і просушені квіти в кляр, добре струшувати і кінчік закрутити по спіралі.
На розпечену сковороду  злегка змащену олією викладати квіти цукіні в клярі і на повільному вогні смажити з обох боків по 1-2 хвилини. 
Смажені квіти цукіні краще смакують в гарячому вигляді, тому їх бажано подавати на прогрітих глиняних тарілках. 

Живіть смачно! 
15

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

баклажаны баклажаны с сыром баклажаны с фаршем в духовке блюда из свеклы бутерброд видео видео рецепт видео рецепты видеорецепт вкусно грибы жареная картошка жареные баклажаны жареные кабачки завтрак закуска запеканка запеканка из кабачков запеканка из куриной печени из кабачков из свеклы кабачек кабачки кабачки в духовке кабачки под сыром кабачки рецепты кабачковая запеканка кабачок капуста картофельная лепешка картошка котлеты коул слоу куриная грудка куриная печень куриное филе курица курка молодая капуста овочі овощи огурцы омлет печень помидоры редис рецепт рецепты из свеклы рулет из лаваша с сыром рыба салат салат из свеклы салат коул слоу салат со свеклой свекла свиний стейк сендвич синие стейк стейк из свинины стейк на ксточц суп сэндвич сэндвич с яйцами твердый сыр хот дог хот-дог чиабатта шампиньоны яичница

ПРАЗДНИЧНЫЕ БЛЮДА

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014