Пісні ватрушки з овочевою начинкою

Автор: ИриNa 10 Апреля 2013
Пісні ватрушки з овочевою начинкою

Пісний стіл може бути різноманітним, яскравим та запашним! Спробуйте пісні ватрушки з овочевою начинку, і Ви переконаєтесь в цьому!

Для ватрушок потрябна пісна опара. В теплу числу воду (1 склянка) і рослинну олію (пів-склянки) додаєм сіль (дрібку), сухі дріжжі (пакетик) 

борошно житне ( 2-3 столові ложки) борошно пшеничне ТМ "Жменька ( скільки візьме)

Тісто ставим і тепле місце. Готуєм начинку: Цибулю, морку на рослинній олії тушкуєм практично до готовності. Додаєм томатну пасту, давлений часник, сіль, перець,  чабрець, паприку, коріандр, шафран, карі.

З тіста робим маленькі булочки ( розмір як волоський горіх). Також даєм тісту підійти

В кожній булочці за допомогою стопки робим поглиблення і випікаєм 10 хв. при темпереатурі 160 гр. 

У серединку викладаєм начинку. Смачного.

59

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014