Кухонна машина Cooking Chef KM 070 від Kenwood

Автор: cookingchef 24 Апреля 2012
Кухонна машина Cooking Chef KM 070 від Kenwood

 

Революційно новий Cooking Chef від Kenwood!

Перший прилад, який повною мірою суміщає в собі приготування їжі з індукційною тепловою обробкою. Ця всеохоплююча концепція куховарства докорінно змінить ваш підхід до приготування їжі та її теплової обробки.

Cooking Chef від фірми Kenwood - новий революціонним прилад, який в повній мірі поєднує в собі приготування їжі з індукціонной тепловою обробкою. Ця нова всеосяжна концепція кулінарії в корені змінить підхід до приготування їжі.


Успіх кухонної машини Chef можна пояснити її надійністю і якістю, перевірену часом.
Chef насправді унікальний. Його технічна концепція включає планетарний (у трьох площинах) рух
насадок для змішування, збиття і замішування усіх видів тіста; високу потужність; і найголовніше
– 4 мотори, кожний з яких має свою швидкість обертання, яка дозволяє готувати вишукані страви
за рекордно короткий час. Компанія Kenwood дуже швидко стала лідером в галузі виробництва
кухонних машин. Незважаючи на це, Кеннет Вуд не зупинився на досягнутому. Він був певний, що
саме його кухонні машини мають бути не лише ефективними, але й красивими і довговічними,
простими у використанні і догляді. Проста філософія, яка знайшла підтвердження у кожного
повара в світі.
Дизайн Kenwood змінювався впродовж багатьох років, але сама форма і концепція залишились
незмінними.

 

 

 

 

 

 

Насадки в чаші Cooking Chef під час перемішуваннярухаються по планетарній траєкторії, тобто обертаються і рухаються навколо внутрішньої поверхні чаші, забезпечуючи повне перемішування всіх інгредієнтів

Cooking Chef від Kenwood суміщає приготування їжі та технологію індукційного нагрівання. Температуру можна виставити з високою точністю від 20 до 140°C, а таймер – до 3 годин. Такий діапазон контролю температури та таймера надає вам справжньої свободи дій на кухні і допоможе спростити та прискорити приготування навіть складних страв.

 

Індукційне приготування
Cooking Chef використовує технологію індукційного нагріву, яка є надзвичайно безпечною та енергозберігаючою. На відміну від звичайної електропліти Cooking Chef нагрівається за декілька секунд та підтримуе задану температуру.

 

Насадка для помішування. Повторюючи контури чаші, насадка обережно помішує інгредієнти. Насадка для помішування набагато спрощує приготування таких страв як рагу або навіть індійських рецептів м’яса з карі, адже вона здатна обережно помішувати інгредієнти, не розламуючи їх.

 

Термостійкий гнучкий збивач. Гнучкий збивач – створений, щоб зменшити потребу зішкрібати суміш зі стінок чаші. Гнучкий збивач допомагає досягти чудових результатів для багатьох рецептів, таких як шоколадний мус, ризотто, кукурудзяна каша або заварне тісто.

Спіральний гак для тіста. Взявши натхнення від професійних пекарських машин, новий спіральний гак завжди швидко та ефективно замішує прекрасне однорідне тісто. Хліб, булочки, піца та здобне тісто, а також жорстке тісто для пасти, лазаньї та вареників.



К-образна насадка. Придатна для перемішування та утворення однорідних сумішей практично для будь-яких продуктів. Для приготування бісквітного тіста та пісочного тіста, подрібненя на крихти печива.

 

Вінчик. Вінчик ідеально підходить для збивання вершків для тортів та бісквітів, начинення пирогів та еклерів або додавання до мусів, суфле та сирних кексів.
Блендер з нержавіючої сталі. Блендер можна використовувати для подрібнення та приготування пюре або коктейлів з безлічі різних інгредієнтів. Чаша з нержавіючої сталі не лише має стильний вигляд, але й дуже стійка: чудово підходить до переробки твердих спецій, льоду або для прготування горячих супів-пюре.

 

Пароварка. Пароварка ще розширює можливості вашого Cooking Chef і дозволяє вам готувати овочі, курятину, морепродукти та десерти як і у звичайній пароварці. Дно пароварки зроблене з нержавіючої сталі для більш рівномірного розподілу тепла, що сприяє кращому приготуванню.

 

Фуд-процесор. Насадка фуд-процесор має дуже багаті можливості. Вона здатна за лічені секунди приготувати пюре з супу або фруктів, а також подрібнити, нашинкувати або натерти чимало різних інгредієнтів. Фуд-процесор надається в комплекті з ножем-подрібнювачем і 3 дисками з нержавіючої сталі для натирання та шаткування.

 

ВРАЖАЮЧИЙ ВИБІР НАСАДОК,що можна придбати додатково.

Придбавши CооkingChef у офіціїного предствника KENWOOD в Україні ТОВ "ДЕЛОНГІ УКРАЇНА",

Ви отримаєте 2 роки гарантійного обслуговиванія!

Дзвоніть за номером 209-29-44; 067-327-11-25.

Ви можете відвідати кулінарний майстер-клас та навчитися приготуванню різних страв в одній машині Cooking Chef від Kenwood.

50

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
Donnaroza 25 Апреля 2012
# 0

А сколько же это чудо стоит?

Dogada 25 Апреля 2012
# 0

Если это Kenwood KM 070 Cooking Chef, то чуть больше 10 тыс. грн. Для тех, кто может позволить это чудо себе!

richinna 29 Апреля 2012
# 0

да, но если покупать по отдельности все что в нее входит, думаю выйдет столькоже или того дороже

cookingchef 25 Апреля 2012
# 0

Стоимость кухонной машины 10499 грн.

Emerald 25 Апреля 2012
# 0

мечтаю об одной из предшевствующих моделей этого чуда уже несколько лет. но только сильно дорого. хотя все равно мечтаю...

lakshmi 25 Апреля 2012
# +1

Отличная техника!!!

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ИНТЕРВЬЮ СО ЗВЕЗДАМИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

баклажаны баклажаны с сыром баклажаны с фаршем баклажаны с фаршем в духовке блюда из курицы блюда из свеклы буряк видео видео рецепт видео рецепты видеорецепт вкусно грибы жареная картошка жареные баклажаны жареные кабачки завтрак закуска запеканка запеканка из кабачков запеканка из куриной печени из кабачков из свеклы кабачек кабачки кабачки в духовке кабачки под сыром кабачки рецепты кабачковая запеканка кабачок капуста картофельная лепешка картошка котлеты куриная грудка куриная печень куриное филе курица курка лаваш молодая капуста овочі огурцы омлет омлет с кабачками печень помидоры редис рецепт рецепты из свеклы рулет из лаваша рулет из лаваша с сыром рыба салат салат из буряка салат из свеклы салат со свеклой свекла сендвич синие суп сэндвич сэндвич с яйцами твердый сыр тыква хот дог хот-дог чиабатта шампиньоны яичница
Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014