Суп-пюре "Зимовий"

Автор: richinna 11 Февраля 2017
Суп-пюре \
Взимку так хочеться яскравих і сонячних красок:)  Тому, пропоную приготувати смачний, ароматний з витонченим смаком суп-пюре із "зимових" овочів. Готується швидко і "задом наперед" в мультиварці.

Потрбіно на 4 порції:

  • Гарбуз 600 г
  • Корінь селери 150 г
  • Морква 150 г
  • Бульйон 1 л
  • Сіль,перець за смаком
  • Розмарин, мускатний горіх (мелені) по 1/2 ч.л.
  • Перець болгарський (ферментований) 1 ст. л.
  • Часник 2-3 зубчики
  • Олія кукурудзяна 2-3 ст. л.
Овочі почистити і порізати крупним кубиком.
В каструлю мультиварки влити олію і включити програму "смаження овочів" 
Додати до мультиварки порізаний корінь селери і моркви. Підсмажити помішуючи до золотавої скоринки.
Додати до овочів гарбуз і вимішати, смажити ще 5 хвилин.
Влити до овочів бульйон. У мене м'ясний бульйон, в якому варився свинний язик.
Додати сіль,розмарин та мускатний горіх. 
Варити до закінчення програми "смаження овочів". Увімкнути "підігрів"
Перебити гарячий суп-пюре блендером.
Додати болгарський перець і часник. 
В мене болгарський перець з сіллю, восени подрібнений в блендері, який перебродив, т.т. пройшов ферментацію, він має незвичайний смак. 
Так роблять аджику в Болгарії, я зробила ще перець:) але про це вже згодом:)
Перебити перець з часником блендером і все збивати до повітряного стану. 
Дуже ніжний і повітряний супчик вийшов.
Зверху посипати" зимовий" суп-пюре тертим сиром. Пармезан підійде ідеально. 


Живіть смачно і яскраво!
40

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
SvetlanaAnikanova 11 Февраля 2017
# 0

Дуже люблю гарбузові супи-пюре.Суп яскравий і корисний.Дякую за рецепт.

richinna 11 Февраля 2017
# 0

На здоров'я,Світлана! Думаю,що Вам сподобається, з селерою дуже вишуканий супчик!

konfairy 11 Февраля 2017
# 0

Я вже закупила селери — тримайтеся, почінаю: смажити, суп варити! Хоч насмієтеся! Але це все завтра, бо сьогодні у мене до вечора ще паштет, твоя шуба та салат з ананасу і сиру — у батька день народження, а він любить "класику"!

richinna 11 Февраля 2017
# 0

а у мене качка "класична" передати? Вітаю з імениником

konfairy 11 Февраля 2017
# 0

Дякую! Мама зварила його улюблений холодець із хроном, бо він у нас курку та качку не їсть! А потім вони мені кажуть, що я малою погано їла!

Oksana_sadova 11 Февраля 2017
# 0

Женя, батькові найщиріші вітання

konfairy 11 Февраля 2017
# 0

Дякую, Оксана!

Oksana_sadova 11 Февраля 2017
# 0

Люблю супи- пюреДуже сонячний вийшов

richinna 18 Февраля 2017
# 0

дякую!

konfairy 14 Февраля 2017
# 0

Иннуш, очень вкусный суп! Даже Кот оценил, слопал столько, сколько и я! Осталось немного на завтра (нам с Лесом хватит), тогда и сфоткаю. Перец, правда, замороженный, но можно было взять и маринованный, я так думаю. 

richinna 18 Февраля 2017
# 0

Можно,Женек,все можно! Рада,что супчик понравился!

Zmeychka 10 Марта 2017
# 0

Красота и вкуснота! С предварительной обжаркой вот такие супчики намного вкуснее получаются

richinna 11 Марта 2017
# 0

это фишка

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014