Нутові млинці з гарбузом

Автор: gutka 1 Октября 2016
Нутові млинці з гарбузом
А в мене сьогодні млинці з нутового борошна, що не містить глютену, зі смачною начинкою з гарбуза та сиру. За рецепт дякую Світлані.

Ингредиенты

  • Для тіста:
  • борошно нутове 100 г.
  • куркума 0,5 ч.л.
  • яйце 1-2 шт.
  • молоко 300 мл.
  • оливкова олія 2 ст. л.
  • сіль за смаком
  • Для начинки:
  • гарбуз (м'якоть) 500 г.
  • цибуля ріпчаста 1/2 шт.
  • сіль, перець за смаком
  • олія 2 ст. л.
  • гілочка розмарину
  • сир твердий 60-80 г.
  • Крім того:
  • вершкове масло 1 ст
  • сир твердий 50 г.
Борошно просіяти до миски, змішати з куркумою.
Нутове борошно я купую в інтернет магазині здорового харчування. Моя спроба, вдома змолоти нут, була не вдалою.
Додати молоко, яйце, олію та сіль. Гарно все перемішати і залишити на 30 хвилин.
Підготувати начинку: цибулю нарізати дрібно.
Гарбуз нарізати маленькими кубиками.
На сковорідці розігріти олію, додати цибулю і гілочку розмарину, смажити до прозорості цибулі. Розмарин дістати. Додати гарбуз і час від часу помішуючи готувати до м'якості гарбуза. Насамкінець приправити гарбуз сіллю та перцем.
З приготовленого тіста насмажити тоненькі млинці.
Для начинки, крім гарбуза натерти сир.
(я використала сир моцарелла, але не кульками, а твердий).
Загорнути начинку (по ложці гарбуза і тертого сиру) в млинці "конвертиком" : 
Далі млинці потрібно на декілька хвилин відправити у духовку. Форму змастити вершковим маслом, викласти млинці, які зверху присипати тертим сиром. Запікати при температурі 170-180 градусів декілька хвилин, до розтоплення сиру.
Подавати до столу теплими.
Смачного)
40

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
richinna 1 Октября 2016
# 0

Дуже апетитні млинці, і впевнена щей корисні

gutka 1 Октября 2016
# 0

Звісно корисні, на смак мені більше сподобались теплими. А ще, я не думала, що тільки з нутового борошна, можна приготувати такі тоненькі млинці. 

richinna 1 Октября 2016
# 0

А що за Світлана? Ми її знаємо?

gutka 1 Октября 2016
# 0

Вона працює в Італії і часто ділиться своїми рецептами, тільки на іншому сайті.  А ще вона просто гарна людина.

lakshmi 2 Октября 2016
# 0

Катя, такие аппетитные твои блинчики, захотелось угоститься!

gutka 2 Октября 2016
# 0

Дякую, із задоволенням пригостила б)))

Zmeychka 2 Октября 2016
# +1

Такие тонюсенькие блинчики! Отличный рецепт!

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ИНТЕРВЬЮ СО ЗВЕЗДАМИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

баклажаны рецепт бекон быстрая еда быстро видео рецепт видеорецепт вкусные баклажаны выпечка выпечка сладкая десерт десерт без выпечки духовая свинина духовка еда заготовка заготовка из баклажан заготовка на зиму закрутка закрутка из баклажан закрутка на зиму закуска закуска из баклажанов закуска на праздничный стол закуски закуски к пиву закуски с беконом как закрутить баклажаны как приготовить салат канапе кукуруза куриное филе курица курица рецепты курица с картошкой мясные блюда мясо на праздничный стол новогоднее меню новогодние рецепты новогодний рецепт новогодняя выпечка новый год печенье пирог пирог с мандаринами праздничное праздничные рецепты праздничный рецепт праздничный салат праздничный стол рецепты на новогодний стол рулет рулет из лаваша салат салат на новый год салат на праздник салат на праздничный стол салат рецепт салат с креветками салат с курицей салат с морковью по-корейски салат с сыром салат с фасолью свинной ошеек сладкая выпечка слоеный салат торт ужин холодная закуска холодные закуски
Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014