Скумбрія в томатно-апельсиновому соусі з маслинами

Автор: Oksana_sadova 8 Марта 2018
Скумбрія в томатно-апельсиновому соусі з маслинами
Риба виходить ніжною і з дуже цікавими післясмаком.Підійде і в ті дні Посту, коли дозволена риба.

Ингредиенты

  • Скумбрія (свіжа або свіжоморожена - 500 гр) 2 шт.
  • томатна паста 1 ст. л.
  • помідори у власному соці 1 банка(400г)
  • апельсин великий 1 шт.
  • маслини
  • цибуля ріпчаста 1 шт.
  • часник(зубці) 3 шт.
  • олія 2-3 ст. л.
  • сіль
  • перець
Дошку спочатку натерти шматочком лимона і розрізати випотрошену рибу на шматочки товщиною по 5-6 см, відокремивши голову, плавники і хвостики.

Апельсин добре помити і обшпарити окропом

Зняти цедру з апельсина і видавити з нього сік.

Дрібно нарізати  цибулю  і часник.
Приготувати томати.
У кількох столових ложках олії  підсмажити цибулю і часник на невеликому вогні, до прозорості. Томати з'єднати в глибокій сковороді з апельсиновим соком, апельсиновою цедрою, томатною пастою, довести до кипіння, додати сіль і  перець. Додати підсмажену цибулю з часником.
 
Викласти в гарячий соус підготовлені шматочки скумбрії, маслини  і тушкувати на невеликому вогні під кришкою 15-20 хв., один раз перевернувши рибу.

Смачного!
10

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
SvetlanaAnikanova 8 Марта 2018
# 0

Знов моя улюблена скумбрія. Впевнена, що це дуже смачно.

Oksana_sadova 9 Марта 2018
# 0

Рекомендую спробувати,бо це надзвичайно смачно дякую!

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014