Шоколадно-вишневий пиріг

Автор: Oksana_sadova 31 Июля 2018
Шоколадно-вишневий пиріг
Рецепт від Вікторії Попін. Пиріг розрахований на форму  18х30, можна використовувати круглу форму 26 см в діаметрі.

Ингредиенты

  • масло вершкове кімнатної температури 120 г.
  • цукор 250 г.
  • борошно 180 г.
  • какао 50 г.
  • чорний шоколад 100 г.
  • розпушувач тіста 2 ч.л.
  • яйця 2 шт.
  • щіпка солі
  • молоко 120 мл.
  • вишні 600 г.
  • цукрова пудра для посипання
Шоколад дрібно посікти.
Вишні помити та витянути кісточки.
Духовку розігріти до 170 °С. Масло розтерти з цукром. Додати молоко та яйця і все збити разом. Борошно, какао та розпушувач змішати в окремому посуді. Додати до решти інгредієнтів і добре збити все разом, але збивати не надто довго. Шоколад  ввести в тісто. Ретельно перемішати лопаткою.
Дно  форми для випікання  застелити пергаментом та викласти тісто. Розрівняти по дну форми та викласти рядами вишні, занурюючи їх на 2/3 в тісто.
Поставити пиріг до розігрітої духовки й пекти 40-50 хвилин, в залежності від духовки. Дістати пиріг з духовки й залишити на 10-15 хвилин трішки охолонути.
Смачного!
25

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
SvetlanaAnikanova 1 Августа 2018
# +1

Чудовий пиріг. Вишня з шоколадом це дуже смачне поєднання.

Oksana_sadova 1 Августа 2018
# 0

Дякую,Світлана  Це дуже смачне поєднання)

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

ПРАЗДНИЧНЫЕ БЛЮДА

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014