Салат з маринованими мідіями та перепелиними яйцями

Автор: Oksana_sadova 23 Июня 2018
Салат з маринованими мідіями та перепелиними яйцями
Цей  смачний салат з маринованими мідіями - відмінна ідея для повсякденної вечері, так і для святкового столу. 
Мідії я маринувала сама. Рецепт тут https://www.chef.com.ua/recepty/Zakuski/marinovani-midiji-11139.html

Ингредиенты

  • мариновані мідії 150 г.
  • яйця перепелині 4-6 шт.
  • цибуля ріпчаста 1/2 шт.
  • огірок свіжий 1 шт.
  • редиска 4-6 шт.
  • руккола 1 пучок
  • Заправка:
  • оливкова олія 2 ст. л.
  • сік лимона 2 ч.л.
  • діджонська гірчиця 2 ст. л.
  • сіль за смаком
Рукколу  промити холодною водою, обсушити і порвати руками(можна цього не робити). Викласти на тарілку.
З'єднати  оливкову олію, лимонний сік і діжонська гірчицю. Спробувати заправку на смак і, при необхідності, посолити.
Перепелині яйця відварити  протягом 4-5 хвилин, потім остудити, почистити і розрізати уздовж навпіл. Огірок і редиску нарізати кружечками.Цибулю нарізати півкільцями.

Викласти на рукколу  огірок, редиску, цибулю і акуратно перемішати. Зверху розкласти мідії і перепелині яйця. Полити салат заправкою і відразу подавати.

Смачного!

15

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
Ксюша 26 Июня 2018
# +1

Oksana_sadova 26 Июня 2018
# 0

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014