Салат "Венеція"

Автор: Oksana_sadova 20 Июня 2018
Салат \
Цей  салат  буде актуальний на святковому столі в будь-який час року.

Ингредиенты

  • куряче філе 200 г.
  • огірки свіжі 1-2 шт.
  • яйця 3 шт.
  • чорнослив без кісточки 100 г.
  • майонез або натуральний йогурт і сметана 70 г.
  • жменя горіхів волоських
  • сіль та мелений чорний перець за смаком
  • зелень для подачі

Чорнослив залити окропом і залишити на 20-30 хвилин, потім злити воду, обсушити і нарізати невеликими шматочками.

Горіхи злегка підсушити на сухій сковорідці.

Куряче філе відварити в підсоленій воді і дрібно нарізати або порвати на волокна.

Яйця відварити  і  нарізати. Огірки розрізати впоперек на 4 частини, потім нарізати шматочками(За бажанням можна їх почистити).

Майонез (або натуральний йогурт) змішати зі сметаною в рівних пропорціях. Всі інгредієнти перемішати та заправити. За бажанням посолити та поперчити.
Смачного!
20

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014