Фаршировані баклажани

Автор: Oksana_sadova 7 Октября 2016
Фаршировані баклажани
Фаршировані баклажани із дуже смачною та цікавою начинкою. Спробуйте!

Ингредиенты

  • баклажани 4-5 шт.
  • сир домашній 250 г.
  • сир твердий 200 г.
  • зубчики часнику 2-3 шт.
  • яйця 1 шт.
  • сіль та мелений чорний перець
М"якоть нарізати дрібними кубиками, додати домашній та твердий сир (натерти його на грубій терці), яйце, дрібно нарізану петрушку, посолити та поперчити, додати подрібнений часник. Все добре перемішати.
Включити духовку на 180С. Баклажани розрізати поздовж і ложкою акуратно витянути серединку.Наповнити човники із баклажанів начинкою. Змастити форму олією та викласти баклажани.
Запікати 20-30 хвилин.Смачного!
35

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
Ксюша 9 Октября 2016
# +1

І такі баклажани неодмінно требо спробувати 

Oksana_sadova 10 Октября 2016
# 0

Рекомендую, досить смачні виходять

Zmeychka 11 Октября 2016
# +1

Я баклажаны обычно только мясом фарширую, интересно и с творогом попробовать тем более что такую начинку очень люблю в других блюдах

Oksana_sadova 11 Октября 2016
# 0

Це я також перший раз спробувала із сиром і сподобалося, дуже цікавий смак вийшов.

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014