Цибулевий томатний суп

Автор: richinna 31 Августа 2016
Цибулевий томатний суп
Смачний та запашний цибулевий суп насичений томатним смаком свіжих помідорів з підсмаженими сухариками та адигейським сиром. 
Тим хто ще ніколи не куштував цибулевий суп, рекомендую! Це дуже смачно,а цибулі навіть і сліду немає)))

Потрібно:

  • Цибуля 1 кг
  • Масло вершкове,олія по 2 ст. л.
  • Орегано,базилік (сушені) по 1 ч.л.
  • Сіль,перець чорний мелений,марокканська суміш спецій за смаком.
  • Борошно 1 ст. л.
  • Томатний сік (свіжовичавлений) 1,5 л
  • Вода 0,5 л
  • Адигейський сир 100 г
  • Хліб 3-4 скибочки
Олію з маслом розтопити в казані мультиварки.
Додати порізану четверть кільцями цибулю. 
Посолити та тушкувати цибулю в мультиварці на програмі "тушкування" 30 хвилин, періодично помішуючи.
Зі свіжих помідор вичавити сік або перетерти, як у ніжному томатному супі-бульйоні.
Коли цибуля стане м'якою та пластичною включити програму "смаження овочів"
додати до каструлі мультиварки з цибулею трави та спеції. 

Смажити цибулю ще 10 хвилин, додати 1 ст.л. борошна та добре вимішати, смажити ще 5 хвилин помішуючи.
Влити до каструлі мультиварки воду та томатний сік, дати покипіти 5 хвилин та вимкнути мультиварку. 
Води з томатним соком можна взяти 1:1
Тим часом на 1 ст.л. олії підсмажити нарізаний кубиками адигейський сир
Смажити адигейський сир помішуючи з усіх боків до скоринки.
Нарізати хліб кубиком.
В тій самій сковороді,де смажився адигейський сир підсмажити хліб до сухариків посипавши адигейською сіллю.
Подавати ароматний цибулево-томатний суп теплим додавши в тарілку сухарики та смажений адигейський сир, посипавши свіжим базиліком. 






Смачного!
45

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
Ксюша 2 Сентября 2016
# 0

Тут бы спать ! А мне есть захотелось, после твоей главной фото 

richinna 3 Сентября 2016
# 0

приблизительно в тоже время,мне захотелось бульйончика с лапшой хочеш,кушай и не в чем себе не отказывай

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014